ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Τατούλης: Τέλος στην τραγωδία των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο - Η κυβέρνηση υπογράφει το ΣΔΙΤ μέσα στον Απρίλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. |
Τατούλης: Τέλος στην τραγωδία των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο - Η κυβέρνηση υπογράφει το ΣΔΙΤ μέσα στον Απρίλη
 Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, μετά από πρόσκληση, παρευρέθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της διυπουργικής επιτροπής στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη συζήτηση του θέματος της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, υπό την προεδρία του Υπουργού Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη, παρουσία πέντε Υπουργών της Κυβέρνησης, δύο Γενικών Γραμματέων, καθώς και του Προέδρου του ΦΟΔΣΑ και Δημάρχου Ευρώτα κ. Γρυπιώτη, ο οποίος επίσης είχε προσκληθεί.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε κοινή βούληση Κυβέρνησης, Περιφέρειας και του ΦΟΔΣΑ, έτσι ώστε να δοθεί λύση στο διαχρονικότερο και μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει τους Πελοποννήσιους πολίτες.

Το έργο της περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτηρίστηκε ως το πλέον συμφερότερο για τον πολίτη από άποψη κόστους, αλλά και της απόλυτης προστασίας του περιβάλλοντος ως πράσινο έργο.

Η διυπουργική επιτροπή αποφάσισε έως το τέλος Απριλίου να ολοκληρωθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες που απαιτούνται έτσι ώστε αμέσως μετά να ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ιδιαιτέρως ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για την ολοκλήρωση ενός έργου που για την περιφερειακή αρχή είναι έργο σημαία για την ανάπτυξη και την αειφορία της Πελοποννήσου.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ