ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Εκλογές ΕΠΣ Αργολίδας: Ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου Προέδρου Γιάννη Μαντζούνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 μ.μ. | |
Εκλογές ΕΠΣ Αργολίδας: Ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου Προέδρου Γιάννη Μαντζούνη
Φίλοι και φίλες εκπρόσωποι των σωματείων της ΕΠΣ Αργολίδας. Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ευχαριστήσω ,αρχικά, για την μεγάλη ανταπόκριση που βρίσκει η παράταξη μας για τις εκλογές στην ΕΠΣΑ, στις 24 Απριλίου.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ δίνουμε ένα ωραίο και ευγενή αγώνα , με προσήλωση στις αρχές που μας χαρακτηρίζουν , και με στόχο την περαιτέρω βελτίωση του Αργολικού ποδόσφαιρου που όλοι αγαπάμε , εφ όσον βέβαια μας εμπιστευτείτε.

Διαπιστώνω καθημερινά ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων των συλλόγων της ΕΠΣΑ επιθυμεί ένα γόνιμο διάλογο , με επιχειρήματα , ιδέες -προτάσεις και όχι στείρες( ανεκπλήρωτες ) υποσχέσεις όπου ΄΄υποσχόμαστε όλα σε όλους΄΄.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια - όντας κι εγώ μέλος του ΔΣ. – έγιναν μεγάλα βήματα σε πολλά επίπεδα. Στην απόδοση της διαιτησίας, στην διοργάνωση αξιόπιστων πρωταθλημάτων όπου ο καλύτερος επιβραβεύεται , στην οργάνωση υποδομών, διεξαγωγή τουρνουά, σεμιναρίων κλπ. Όλα αυτά τα γνωρίζουν καλά οι ομάδες , από τη μια άκρη της Αργολίδας ως την άλλη.

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε τις κατακτήσεις του Αργολικού ποδοσφαίρου προς όφελος των παικτών, προπονητών, διαιτητών , παραγόντων και τελικά όλου του φίλαθλου κόσμου που λατρεύει το άθλημα και πηγαίνει στα γήπεδα.

Έχουμε όλοι μας την εμπειρία, τη γνώση , τη δύναμη και τη διάθεση να δουλέψουμε συλλογικά για να πετύχουμε. Σε ένα τέτοιο αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μπορούν να βάλουν το δικό τους ΄΄λιθαράκι΄΄ στη μεγάλη προσπάθεια.

Δίπλα μας είναι όλοι εκείνοι οι φορείς και οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι που μπορούν να συμβάλλουν , από την πλευρά τους, ώστε να πετύχουμε .

Σίγουρα η εποχή δεν είναι εύκολη , οι οικονομικές δυσκολίες πολλές , για αυτό και θα εστιάσουμε στο στόχο της εξεύρεσης πολλών χορηγών , προκειμένου να ανακουφίσουμε , όσο πιο πολύ γίνεται , τις ομάδες και τους παράγοντες που έχουν ΄΄ματώσει΄΄ οικονομικά. Πληρώνοντας το χόμπι τους από το υστέρημα τους.

Τις επόμενες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα και να αναπτύξουμε αναλυτικά το ΄΄πλάνο ΄΄ μας για τη νέα τετραετία.

Προς το παρόν σας καλώ σε ένα ήπιο και εποικοδομητικό ανοιχτό διάλογο , είμαστε ανοιχτοί σε όλους εκείνους που βλέπουν το ποδόσφαιρο ως διασκέδαση , σωστή ψυχαγωγία και ως ευγενή άμιλλα των παιδιών μας.

Εύχομαι σε όλους και όλες χρόνια πολλά για τις μέρες που διανύουμε ,υγεία στους αθλούμενους, γονείς, παράγοντες , διαιτητές, δημοσιογράφους και όλο το φίλαθλο κόσμο Αργολίδας , Τροιζηνίας και των νησιών του Αργοσαρωνικού ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
( ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ