ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Από το Λυγουριό ξεκίνησε σήμερα η επίσκεψη του Βαγγέλη Αποστόλου στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. |
Από το Λυγουριό ξεκίνησε σήμερα η επίσκεψη του Βαγγέλη Αποστόλου στην Αργολίδα (βίντεο)
 Σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς και κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα που τους απασχολούν, έχει σήμερα  ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αργολίδα.
Το πρόγραμμα της περιοδείας του υπουργού ξεκίνησε με επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό όπου εστίασε στην υπογραφείσα σύμβαση για την κατασκευή έργου μεταφοράς νερού άρδευσης Αναβάλου στον ενιαίο Δήμο Επιδαύρου, ενώ εισερχόμενος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου τόνισε πως ο αγροτικός τομέας είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.
Στο Λυγουριό τον κ Αποστόλου υποδέχθηκαν ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου Εύη Αισώπου, δημοτικοί σύμβουλοι και αγρότες.
Στη συνέχεια στις 11:30 το πρωί, ο Υπουργός θα μεταβεί στο Πνευματικό Κέντρο Ερμιόνης όπου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή παραγωγικών φορέων της περιοχής και εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ερμιόνης.
Το απόγευμα στις 18:15 ο κ. Αποστόλου θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Εργατικό Κέντρο του Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ