ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Οι ομορφιές της Πελοποννήσου που μας βάζουν σε κλίμα... διακοπών μέσα σε ένα λεπτό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. | |
Οι ομορφιές της Πελοποννήσου που μας βάζουν σε κλίμα... διακοπών μέσα σε ένα λεπτό (βίντεο)
 Οι φυσικές ομορφιές, τα αρχαιολογικά ευρήματα και η μακραίωνη ιστορία της, έχουν αναγάγει την Πελοπόννησο σε ένα από τα πλέον σημαντικά γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας.



Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι η πανέμορφη Πελοπόννησος προσελκύει κάθε χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι αναρίθμητους τουρίστες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που σπεύδουν να την εξερευνήσουν.

Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα της ηπειρωτικής Ελλάδας και περιλαμβάνει επτά διαφορετικούς νομούς, οι οποίοι αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για τις διακοπές σας. Η Αχαΐα, η Αρκαδία, η Ηλεία, η Αργολίδα, η Κορινθία, η Λακωνία και η Μεσσηνία γεμάτες από γραφικά χωριά, αρχαιολογικούς χώρους και φυσικά τοπία, αποτελούν την ιδανική απόδραση για μικρούς και μεγάλους.

Εν όψει της έναρξης της θερινής σεζόν παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί ένα μωσαϊκό από τα πιο γνωστά μέρη της Πελοποννήσου όπως η Μάνη, η Καρδαμύλη, οι Μυκήνες, ο Μυστράς, το Ναύπλιο και η Νεμέα και πάρτε ιδέες για τα ταξίδια σας για αυτό το καλοκαίρι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ