ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Με έντονο ενδιαφέρον η ημερίδα του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών με θέμα: "Αρχαία Ερμιόνη:ένα αστικό τοπίο και οι άνθρωποί του"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. |
Με έντονο ενδιαφέρον η ημερίδα του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών με θέμα:  "Αρχαία Ερμιόνη:ένα αστικό τοπίο και οι άνθρωποί του"
Ημερίδα του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας πραγματοποιήθηκε με θέμα: "Αρχαία Ερμιόνη:ένα αστικό τοπίο και οι άνθρωποί του".

Η Ημερίδα διεξήχθηκε με μεγάλη επιτυχία ,με την παρουσία της πρώην Προέδρου της Βουλής κυρίας Άννας Ψαρούδα -Μπενάκη ,του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Απόστολου Λαδά ,ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Ερμιονίδας και απηύθυνε χαιρετισμό. 
Από την Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης παρέστησαν ο κ. Χρήστος Μπαλαμπάνης ,και ο κ. Γιώργος Τσεγκής Σύμβουλος της Δημ. Κοινότητας. 

Εντυπωσιακές ήσαν οι παρουσιάσεις και πλούσιο το πληροφοριακό υλικό για την μακρά ιστορική πορεία της Αρχαίας Ερμιόνης.

Ενδεικτικά προβάλλεται σε μια από τις φωτογραφίες ,η αναπαράσταση του ναού της Δήμητρας Χθονίας από τους Σουηδούς επιστήμονες.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν οι βασικές συντονίστριες της ημερίδας ,κυρίες Άλκηστις Παπαδημητρίου Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων και Jenny Wallensten εκ μέρους του Σουηδικού Ινστιτούτου.
Ο κ. Λαδάς πρότεινε την επανάληψη της Ημερίδας στην Ερμιόνη το φετινό καλοκαίρι,ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμη μεγαλύτερο  αριθμό συμπατριωτών μας να την παρακολουθήσει , την οποία πρόσκληση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ