ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

«Καρφιά» Μανιάτη σε Τσίπρα-Σπίρτζη: «Κορδέλες για τα πανηγύρια…»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | |
«Καρφιά» Μανιάτη σε Τσίπρα-Σπίρτζη: «Κορδέλες για τα πανηγύρια…»
 Ανακοίνωση εξέδωσε ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές Γιάννης Μανιάτης με αφορμή το φιάσκο της κυβέρνησης με τα εγκαίνια δρόμων, που όπως αποδείχθηκε ήταν ανολοκλήρωτοι.


«Λίγο πριν το Πάσχα ο κ. Τσίπρας με τον Υπουργό του κ. Χρ. Σπίρτζη έκοψαν κορδέλες σε έργα που δεν είχαν ολοκληρωθεί για να κάνουν την πασχαλιάτικη φιέστα τους σε έργα που οι ίδιοι καθυστέρησαν 1,5 χρόνο και που τα βρήκαν έτοιμα κατά 80%. Η απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες εκδρομείς με την επιστροφή του Πάσχα στον άξονα Αντιρίου-Ιωαννίνων και Κορίνθου-Πατρών και η αποκάλυψη ότι μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς οι δρόμοι θα ξανακλείσουν σε πολλά σημεία για να ολοκληρωθούν οι εργασίες, δείχνουν το μέγεθος της ανευθυνότητας και της υποκρισίας τους.

Τώρα έρχεται η συνέχεια της απόδειξης της ανικανότητάς τους με τη δημοσίευση των προϋπολογισμών των Αστικών Συγκοινωνιών (ΣΤΑ.ΣΥ., Ο.ΣΥ.) που για το 2017 προβλέπουν έλλειμμα 58 εκατ. €. Παρέλαβαν το 2015 κερδοφόρα και απαλλαγμένη από ανάγκη κρατικής χρηματοδότησης τη ΣΤΑ.ΣΥ. (Μετρό, Η.Σ.Α.Π., ΤΡΑΜ) και την οδηγούν σε φετινό έλλειμμα 22,5 εκατ. € που είναι βέβαιο ότι στο τέλος του έτους θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Τα ίδια με την Ο.ΣΥ. με έλλειμμα 36 εκατ. € το 2017.

Οι φιέστες και τα πανηγύρια δεν μπορούν να κρύψουν την ανικανότητα και την καταστροφική πολιτική τους. Όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τους πολίτες και τη χώρα».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ