ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει ο Δήμος Γορτυνίας στην Εκθεση Ελλάδας Γεύσεις που θα γίνει απο 18 έως 21 Μαίου στο Περιστέρι.

-Την Τετάρτη 19 Απριλίου θα γιορταστεί η Ημερα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης. Είναι η επέτειος θανάτου του ποιητή Λόρδου Βύρωνα.

-Από τις 11 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα, ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών.Τη σημαντική αυτή εκδήλωση διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Καλαμάτας και ο διεθνής πολιτιστικός οργανισμός Interkultur.

-Συγκέντρωση-συζήτηση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οργάνωσαν χθες το απόγευμα στην Τρίπολη συλλογικότητες που διαφοροποιούνται στην μέθοδο ΣΔΙΤ και που επιθυμούν την αποκεντρωμένη διαχείριση και την ενίσχυση της ανακύκλωσης.

-Τον 1ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα προκηρύσσουν ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νότιας Κυνουρίας, με τη συμπαράσταση του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μούστου και του ΑΠΣ Καλλισθένη Δήμου Ευρώτα. Ο νέος αγώνας θα διεξαχθεί την Πρωτομαγιά, ημέρα Δευτέρα (10:30 π.μ.).


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ