ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Νικολάκου: "Να δώσει πίσω την έδρα ο κ. Αντωνόπουλος"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 μ.μ. |
Νικολάκου: "Να δώσει πίσω την έδρα ο κ. Αντωνόπουλος"
 Την παραίτηση του περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Αντωνοπούλου ο οποίος δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» σχολίασε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 3 Απριλίου.
Ο κ. Αντωνόπουλος είχε δηλώσει στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του: «Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη ''Νέα Πελοπόννησος'' και παραμένω ενεργός περιφερειακός σύμβουλος, με μοναδικό σκοπό να προασπίζομαι στο ακέραιο τα συμφέροντα των πολιτών που με εξέλεξαν και φυσικά πιστός στις αρχές και τις ιδέες του κόμματός μου».

"Σεβόμενοι πάντα τις επιλογές όλων όσων κάποτε συμπορεύτηκαν μαζί μας, είδαμε μια δήλωση με δριμύτατες κατηγορίες. Ο κ. Αντωνόπουλος πιστεύει πως η Περιφερειακή Αρχή δεν έκανε τίποτα για το θέμα των απορριμμάτων. 

Ο κ. Αντωνόπουλος κάνει αναφορά σε θέματα κεντρικής πολιτικής και αντιγράφει ουσιαστικά την επερώτηση που έκαναν στη Βουλή οι δέκα βουλευτές της ΝΔ. Επειδή αναφέρεται και σε ιστορικά γεγονότα, θα θέλαμε να πούμε πως κ. Τατούλης είναι πολύ υπερήφανος για τη στάση του επί κυβέρνησης Καραμανλή. 

Σεβόμενοι τη θέση του, του λέμε να κρατήσει την κομματική του ιδιότητα και ταυτότητα αλλά να παραδώσει τη θέση του στο συμβούλιο, δεν δεχόμαστε να μιλάει έτσι για τον Περιφερειάρχη και να κρατάει και τη έδρα που πήρε μέσω της παράταξης Νέα Πελοπόννησος." τόνισε η κ Νικολάκου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ