ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ στις Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:46:00 π.μ. |
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ στις Σπέτσες
Με περισσότερες από 95 συμμετοχές και με παλαιότερο αυτοκίνητο ένα Ford Model-T του 1917, τα πληρώματα συγκεντρώθηκαν στα Ίσθμια στις 09:00 για τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους και για την εκκίνηση της εκδήλωσης. 
Στις 10:00 πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του Εαρινού Ράλλυ ΦΙΛΠΑ αρχικά των συμμετοχών της κατηγορίας Trophy Tour και σε συνέχεια της κατηγορίας Regularity. Με εξαιρετικό καιρό και ανοιξιάτικη διάθεση, τα πληρώματα διένυσαν περίπου 118 χιλιόμετρα μέσα από πανέμορφες περιοχές της βορειανατολικής Πελοποννήσου για να καταλήξουν στο Πόρτο Χέλι όπου ολοκληρώθηκε το «αγωνιστικό» μέρος της εκδήλωσης. 
Στη διαδρομή, τα οχήματα της κατηγορίας Regularity διαγωνίστηκαν σε 5 ΕΔΑ, ενώ αυτά της κατηγορίας Trophy Tour σε 1 ΕΔΑ. Τα αυτοκίνητα πέρασαν με ferry από την Κόστα στο νησί των Σπετσών και παρέμειναν στο προαύλιο χώρο του ξενοδοχείου Poseidonio Grand Hotel προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού ένα μοναδικό θέαμα εξαιρετικής ομορφιάς.
Αργότερα, τα πληρώματα απόλαυσαν κρασί και παραδοσιακά κεράσματα στο ξενοδοχείο Poseidonio Grand Hotel προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Σπετσών και το βράδυ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την τοπική κουζίνα στα πολλά και καλά εστιατόρια του νησιού.
Την Κυριακή το πρωί τα πληρώματα έκαναν μια βόλτα το γύρο του πανέμορφου νησιού με μια στάση στην παραλία της Αγ. Παρασκευής όπου απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες από το Σύλλογο Γυναικών Σπετσών.

Νικητές στην κατηγoρία Regularity ανεδείχθησαν οι:

1οι Λ. Νασόπουλος, Μ. Καουτσκής με Peugeot 504 του 1977
2οι Γ. Γεωργακόπουλος, Κ. Τσιτσιλώνης με Morris Mini 1000 MKII του 1967
3οι Μ. Παλαβίδης, Μ. Παλαβίδη με MGA ΜΚΙΙ 1600 του 1962

Σην κατηγoρία TrophyTour νικητές ανεδείχθησαν οι:

1οι Α. Χόλης, A. Voskeritchian με Jaguar XK 150 DHC του 1957
2οι Ρ. Ζώρζος, Ε. Χατζηπέτρου με Alfa Romeo Alfasud Sprint του 1983
3οι O. Kurt, Μ.Βαλάτα με Jaguar XK 140 OTS του 1956
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ