ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Γ. Δουβίκας: Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 μ.μ. |
Γ. Δουβίκας: Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη
 Για την τρίτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Παναργειακού στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής και συνολικά έβδομη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, μίλησε στο SDNA.gr o τεχνικός της ομάδας Γιάννης Δουβίκας, με αφορμή την επίκρατηση αυτής στον ντέρμπι της Αργολίδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Καταφέραμε και το κερδίσαμε, απέναντι σε μια καλή ομάδα, που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Άλλωστε η βαθμολογική της θέση, δικαιολογεί, αυτό που είπα προηγουμένως. Λειτουργήσαμε ομαδικά, πάρα πολύ καλά με συνοχή στις γραμμές και αυτό είχε σαν συνέπεια να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο, και να γίνει πιο εύκολο το έργο μας».

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά οι «λύκοι» έχουν ρεπό σήμερα, με την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Τσικλητήρα να ξεκινά την Τετάρτη (5/4), με προπόνηση που θα γίνει στην Λυρκεία.

Εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας του Άργους για το εν λόγω ματς, έχει τεθεί ο Καλογέρης που χτύπησε στο κεφάλι και έκανε τέσσερα ραμματα, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Ζαχαράκης που εξέτισε την τιμωρία του.

Πηγή: SDNA.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ