ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Έτοιμη η Εθνική Παγκορασίδων στο Άργος για την πρόκριση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. |
Έτοιμη η Εθνική Παγκορασίδων στο Άργος για την πρόκριση (βίντεο)
 Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Άργους η συνέντευξη Τύπου ενόψει του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παγκορασίδων που θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Άργους (21-23 Απριλίου) με την υποστήριξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, όσο και του Δήμου Άργους Μυκηνών.


Καμπόσος: «Όλος ο κόσμος να παρακολουθήσει το τουρνουά»

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος πήρε πρώτο το λόγο και ανέφερε: «Πιστεύω ότι το γεγονός ότι το να γίνονται τέτοιοι μεγάλοι αγώνες στον τόπο μας, μας προβάλλει ακόμα περισσότερο. Το Άργος που ήταν έξω από το χάρτι γενικότερα με τέτοιες διοργανώσεις και με όλες τις άλλες που γίνονται σιγά σιγά μπαίνει εκεί που πρέπει.
Τέσσερις ομάδες λοιπόν της Ελλάδας, της Κροατίας, της Ρουμανίας και της Ουκρανίας θα φιλοξενηθούν με τα αντίστοιχα παιχνίδια να φιλοξενούνται από Παρασκευή έως Κυριακή. Θέλω να καλοσωρίσω τους ανθρώπους και της Ομοσπονδίας που βρίσκονται εδώ. Να ευχαριστήσω και την Περιφέρεια για τη συμβολή της την οικονομική σε αυτή τη διοργάνωση μια σκέψη δική μας την οποία και κάλυψε. Επίσης, να πω στα νέα παιδιά ότι το Άργος είναι μια φιλόξενη πόλη όχι μόνο για τα πρωταθλήματα αλλά και αργότερα μπορούν να την επισκεφτούν αφού έχει τόσα πολλά ωραία μέρη.

Ο κόσμος θα πρέπει να βρίσκεται το τριήμερο στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους με τους αγώνες αυτούς που θα δώσουν πολλά και στα νέα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα αλλά και στη φύση του αθλητισμού που καλλιεργείται στον τόπο μας όχι μόνο με το βόλεϊ αλλά και με άλλα αθλήματα που έχουν βρει στέγη και αναπτύσσονται στον τόπο μας. Όλος ο κόσμος να παρακολουθήσει το τουρνουά αυτό».

Χειβιδόπουλος: «Το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ θα χτυπά το τριήμερο στην Αργολίδα»


Με τη σειρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσσος Χειβιδόπουλος τόνισε: «Με τη σειρά μου να καλωσορίσω τα κορίτσια της Εθνικής βόλεϊ που δίνουν τους δύσκολους προκριματικούς αγώνες για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως η Κροατια, Ρουμανια, Ουκρανία το προσεχές τριήμερο. Εμείς σε συνεργασία με το Δήμο Άργους ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή και ευχαριστώ και -εκ μέρους του Δημαρχου- τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο Άργος και στην περιοχή μας γενικότερα. 

Για μας είναι γνωστή και διαχρονική η συνεργασία μας με τους Δήμους και κυρίως με το Δήμο Άργους Μυκηνών, καθώς εδώ και πάρα πολλά χόνια διοργανώνουμε το “Danaon Cup” ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά χάντμπολ. 

Η μεγάλη ανάπτυξη που έχει ειδικά το γυναικείο βόλεϊ μέσα από τις προσπάθειες που κάνει τα τελευταία χρόνια ο ΓΣ Άργους και όλοι οι άνθρωποι του βόλεϊ στην περιοχή, ουσιαστικά μας προτρέπει, μας καλέί και ήταν αδύνατο να μην δεχτούμε το κάλεσμα της ΕΟΠΕ για να για γίνουμε αρωγοί σε αυτή τη σημαντική προσπαθεια αυτών των αγώνων. 

Εύχομαι οι αγώνες να πάνε κατ΄ ευχήν. Εύχομαι τα κορίτσια να πετύχουν τους στόχους, να έχουν υγεία και να συνεχίσουν αυτό το όμορφο ταξίδι που έχουν ξεκινήσει τιμώντας τα ελληνικά χρώατα. Καλώ όλο το φιλαθλο κοινό να παρακολουθήσει το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ που για τρεις μέρες η καρδιά του θα χτυπά στο Άργος. Καλούμε όλους τους πολίτες της Αργολίδας να ενισχύσουν με την παρουσία και τη φωνη τους την Εθνική ομάδα βολεϊ».

Περόπουλος: «Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την Εθνική»


Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Βαγγέλη Περόπουλος πρόσθεσε: «Εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ, Γιώργου Καραμπέτσου και του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία της διοργάνωσης , τη δεύτερη μετά τον προκριματικό όμιλο των παίδων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον ο Δήμαρχος και ο Αντιπερειάρχης έχουν γινει μέλη της οικογενειας του βόλεϊ.
Είναι πολυ σημαντικό ότι μέσα σε τρεις μήνες φιλοξενείται ένα δεύτερο σημαντικό γεγονός. Είναι τιμή μας και αυτό που πρέπει να αναφέρουμε είναι ότι αυτή είναι η πρώτη Εθνική ομάδα παγκορασίδων που συγκροτείται και λαμβάνει μέρος στο 1ο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώνεται σε αυτές τις αναπτυξιακές ηλικίες. 

Είναι τα νέα κορίτσια που θα επανδρώσουν τις επόμενες Εθνικές ομάδες κορασίδων,νεανίδων, γυναικών και θα είναι αυτές που θα καμαρώνουμε σε μια δεκαετία. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι στο Άργος γιατί υπάρχει και μια προσωπική φιλία με το Δήμαρχο και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα γι αυτό. 

Τα παιχνίδια της ελληνικής ομάδας θα είναι στις 8μ.μ και καλούμε κι εμείς με τη σειρά μας τον κόσμο του βόλεϊ να είναι «παρών» και να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών μας, ελπίζοντας στο καλύτερο. Τέλος να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τους φορείς για τη φιλοξενία τους».

Τσιγκαρόπουλου: «Να σας κάνουμε υπερήφανους»

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Μάγδα Τσιγκαροπούλου είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας βοήθησαν. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε υπερήφανους και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, να πάρουμε την πρόκριση και να πετυχουμε τους στχους. Είναι μεγάλο αυτό που γίνεται για μας αφού είμαστε η πρώτη ομάδα παγκορασίδων».

Γκούντας: «Στο τέλος της Κυριακής να πανηγυρίσουμε μια πρόκριση»


Ο πρόπονητής της ελληνικής ομάδας, Κώστας Γκούντας είπε: «Ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία που έχουμε όλες αυτές τις ημέρες στην εξαιρετική περιοχή σας και ευχαριστούμε όλους τους φορείς που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την δύσκολη αθλητική προσπάθεια. Ξέρετε οι αθλητές έχουν προσδοκίες και θέλουν τη στήριξη και την ψυχολογική και τη συναισθηματική και την υλική όλων όσων είναι δίπλα τους για να μπορέσουν να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φιλοδοξούμε να πάρουμε μέρος στην τελική φάση του πρώτου πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος σε αυτή την ηλικία, που πρώτη φορά πραγματοποιείται σε τόσο μικρά κορίστια 13-14 ετών. Έχουμε να παίξουμε τρεις τελικούς με ομάδες από χώρες που έχουν σημαντική αθλητική κουλτούρα σε αυτές τις ηλικίες. Είμαστε σε δύσκολα χρόνια για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ωστόσο, φιλοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε με μια μεγάλη ρποσπάθεια από τα κορίτσια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι μια σύνθεση όλων των ικανοτήτων των κοριτσιών που έχουμε κοντά μας. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός αντίστοιχων αθλητριών που είναι πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο που έχουμε εμείς εδώ.

Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης αυτών των παιδιών τα δυο τελευταία χρόνια, η οποία κορυφώνεται αυτή τη χρονιά, καθώς η ηλικία αυτή περνάει από την επομενη αθλητική σεζόν στην ηλικία των κορασίδων. Θέλω να πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια ότι τα κορίτσια αυτά θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες των γυναικών και τα σωματεία σε υψηλό επιπεδο και είμαστε χαρουμενοι για αυτά τα πρώτα βήματα που έχουν γίνει παιδαγωγικά.

Καλή επιτυχία στους ατομικούς στόχους της κάθε μία αθλήτριας και στους ομαδικούς στόχους που έχουμε θέσει σαν Ομοσπονδία και πιστεύω στο τέλος της Κυριακής όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια πρόκριση. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό από την μεριά μας για να τα καταφέρουμε».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ