Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας στο Ναύπλιο για την "Αγροτική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | |
Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας στο Ναύπλιο για την "Αγροτική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα"
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας πραγματοποίησε ανοιχτή δημόσια εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: "Αγροτική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα" στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017
Την εκδήλωση άνοιξαν με εισήγηση τους  ο  Γιώργος Καραχάλιος πρόεδρος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Αργολίδας και ο Λεωνίδας Κουτσογιάννης Οικονομολόγος Μελετητής, Γραμματέας Συντονιστικού Επιτροπής Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αργολίδος, ενώ  κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν, ο Γιώργος Παπαβασίλης- Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κηπευτικών Μεγάρων- Οργάνωση Παραγωγών. Παραγωγός, η Μυρτώ Λύκα. Πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συλλόγου Θεσπρωτίας - Κτηνοτρόφος, ο Γιώργος Κεφαλάς . Αγελαδατρόφος - Παραγωγός Βιοαερίου και ο Κορασίδης Μόσχος Γραμματέας Τομέα Ανάπτυξης της Υπαίθρου του ΠΑΣΟΚ
Ακολούθησε ανοιχτός διάλογο για τα προβλήματα που σας απασχολούν, καθώς και προτάσεις για τον αγροκτηνοτροφικό τομέα του Νομού μας.
Στην εκδήλωση απεύθηναν σύντομο χαιρετισμό, ο Γιάννης Μανιάτης, π. Υπουργός, βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), ο Φίλιππος Σαχινίδης, π. Υπουργός, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και ο Δαρσινός Τάσος, μέλος ΕΕ της ΔΗΜΑΡ.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Γιάννης Άρχοντας, ο Λουκάς Κούρος και πολλά παλαιά και νέα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα.

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ