ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Αναζήτηση χώρου για στέγαση μόνιμης έκθεσης για την "Σχολική Ζωή και την Λαική Παράδοση της Αργολίδας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. |
Αναζήτηση χώρου για στέγαση μόνιμης έκθεσης για την "Σχολική Ζωή και την Λαική Παράδοση της Αργολίδας"
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Δον Πινέλο σε μια προσπάθεια που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρώσει αρκετό υλικό από την "Σχολική Ζωή και την Λαική Παράδοση της Αργολίδας".


Μεγάλο μέρος αυτού του υλικού μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους-Μυκηνών και του βρεφονηπιακού σταθμού «Δον Πινέλο» εκτέθηκε τον Μαΐο του 2014 στον Πολυχώρο των Στρατώνων Καποδίστρια.
Σχολικά αντικείμενα που έχουν πλέον ξεχαστεί όπως το κλασικό αλφαβητάριο , το κουδούνι που χτυπούσε ο επιστάτης, ποδιές, παλιά θρανία και πολλά άλλα που ξυπνούν μνήμες στους παλαιότερους και εκπλήσσουν τους νεότερους βρίσκονται στην κατοχή του βρεφονηπιακού σταθμού Δον Πινέλο σε αποθηκευτικό χώρο.

Πραγματικά πολύ αξιέπαινη δουλεία των εκπαιδευτικων Έλενας και Ιωάννας Ιωαννίδη που με κοπο και μεράκι κατάφεραν να συγκεντρώσουν όλο αυτό το υλικό από τα παλιά μαθητικά χρόνια.
Οι υπεύθυνοι του σταθμού κάνουν έκκληση σε όποιον ενδιαφέρεται για την πλούσια αυτή παρακαταθήκη που έχει συγκεντρωθεί και διαθέτει κάποιον χώρο και μπορεί να τον προσφέρει ώστε να στεγαστεί μια μόνιμη έκθεση με όλο αυτό το υλικό, από το οποίο θα μπορέσουν οι επόμενες γενιές να έχουν μια πλήρη εικόνα της "Σχολικής Ζωής και της Λαϊκής Παράδοσης της Αργολίδας" να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του Παιδικού Σταθμού 2752029573.    

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ