ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Βαγγέλης Αποστόλου από το Λυγουριό: Από την ανάπτυξη της υπαίθρου εξαρτάται η ανάπτυξη όλης της χώρας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:57:00 μ.μ. | |
Βαγγέλης Αποστόλου απο το Λυγουριό: Από την ανάπτυξη της υπαίθρου εξαρτάται η ανάπτυξη όλης της χώρας
Δελτίο τύπου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου κατά τις συναντήσεις που είχε στο Λυγουριό στα πλαισια επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αργολίδα τόνισε ότι στην ανάπτυξη της υπαίθρου θα βασιστεί η ανάπτυξη όλης της χώρας και πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των αγροτικών προϊόντων ,με ιδιαίτερη βαρύτητα στο αγροτοδιατροφικο κομμάτι.

Αναφερόμενος στον Ανάβαλο επισήμανε ότι ΄΄ ήταν ένα στοίχημα για την πολιτεία η επέκταση και ολοκλήρωση του έργου .Σε ότι αφορά το έργο της Επιδαύρου υπογράφτηκε η σύμβαση και εντός 24 μηνών το έργο άρδευσης όλου του Δήμου θα ολοκληρωθεί , μαζί με τα δευτερεύοντα δίκτυα. Έτοιμη είναι και η μελέτη επέκτασης και προς Ερμιονίδα ΄΄.
Επίσης ο κ. Αποστόλου μίλησε για τα προγράμματα βιολογικής γεωργίας , την εξασφάλιση γεωτεχνικών συμβούλων στην ύπαιθρο, την διαδικασία ομαλοποίησης του ΟΣΔΕ ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι παρών στην έναρξη του φωτεινού Αγροτουριμού, στην Αρχαία Επίδαυρο.
Ακολούθησε διάλογος με εκπροσώπους συνεταιρισμών, νέων αγροτών , αυτοδιοικητικών κλπ, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές που ανακοίνωσε ότι ΄΄ο Οργανισμός προσλαμβάνει το προσωπικό που απαιτείται για τους γρήγορους ελέγχους ενώ είπε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την εκκαθάριση των ζημιών που είχε η παραγωγή της Αργολίδας ΄΄.
Αυτή την ώρα οκ. Αποστόλου βρίσκεται στην Ερμιόνη , συμμετέχοντας σε σύσκεψη του Αγροτικού Συνεταιρισμού ενώ θα επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες της Ερμιονίδας. Το απόγευμα ( 6.15) θα επισκεφτεί το εργοστάσιο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ της ΕΑΣ Αργολίδας στη Νέα Κίο και στις 7.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, στο Εργατικό Κέντρο Άργους. Θα ακολουθήσει , στον ίδιο χώρο ομιλία του Υπουργού με θέμα ΄΄Αγροτική Παραγωγή και Ανάπτυξη ΄΄.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ