ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης: Πετρούπολη ή Ναύπλιο;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:21:00 μ.μ. |
Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης: Πετρούπολη ή Ναύπλιο;
Με μία εκκρεμότητα φτάνει στο τέλος της η Α’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Την Κυριακή (24/4) ολοκληρώθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων όλων των ομίλων του Β’ γύρου και έγιναν γνωστές οι περισσότερες από τις ομάδες που περνούν στους ομίλους ανόδου της Β’ φάσης, αλλά και αυτές που πάνε στα πλέι άουτ.

Όμως, εκκρεμεί το παιχνίδι του Α’ Ομίλου Αττικής, Δελφίνια Μεταμόρφωσης – ΝΟ Ναυπλίου, το οποίο θα οριστεί από την ΚΟΕ μέσα στην εβδομάδα. Από το αποτέλεσμα αυτού του ματς θα κριθεί ποιος από τους ΑΟ Πετρούπολης ή ΝΟ Ναυπλίου θα πάρει την 3η προνομιούχο θέση του συγκεκριμένου ομίλου, που οδηγεί στην παραμονή και στα ψηλά, και ποιος την 4η, που οδηγεί στα πλέι άουτ. Αυτή τη στιγμή ο ΑΟ Πετρούπολης, που έχει ολοκληρώσει τους αγώνες του, είναι 3ος με 12 β. και ο ΝΟ Ναυπλίου, που έχει τον αγώνα λιγότερο με τον επικεφαλής και αήττητο του ομίλου Δελφίνια Μεταμόρφωσης, είναι 4ος με 9 β. Ο ΝΟ Ναυπλίου θέλει μόνο νίκη σε αυτό το ματς διότι μόνο τότε θα ισοβαθμήσει με τον ΑΟ Πετρούπολης και θα ευνοείται στην ισοβαθμία (έχουν ίδια μεταξύ τους αποτελέσματα, αλλά ο ΝΟ Ναυπλίου θα έχει καλύτερα αποτελέσματα με τον 1ο της βαθμολογίας).

Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει σίγουρα την πρόκρισή τους στους ομίλους ανόδου της Β’ φάσης είναι οι: Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΠΕΚΕΒ (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), Τρίαινα Βούλας, Τρίτων Αμαρουσίου, ΝΟ Αγ. Νικολάου (από τον Β’ Όμιλο Αττικής), Νηρέας Πατρών, Επειός Ίλιδας, ΝΟ Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πελοποννήσου), ΝΟ Λάρισας, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΕ Λάρισας (από τον Όμιλο Βόλου), ΟΦΘ, Άρης, ΑΠΣ Οξυγόνο (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Οι ομάδες που θα πάνε σίγουρα στα πλέι άουτ και θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι οι: Άρης Νίκαιας (από τον Α’ Όμιλο Αττικής), ΝΟ Σύρου, ΑΟ Βετεράνοι (από τον Β΄Όμιλο Αττικής), ΝΟ Ιτέας, Άργης Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πελοποννήσου), ΟΕΑΝΑΒ (από τον Όμιλο Βόλου), ΧΑΝΘ (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Νίκαιας, Πετρούπολης):

ΠΕΚΕΒ – ΑΟ Πετρούπολης 6-7, Άρης Νίκαιας – ΝΟ Ναυπλίου 4-7, Δελφίνια Μεταμόρφωσης – ΠΕΚΕΒ 13-8, ΑΟ Πετρούπολης – Άρης Νίκαιας 9-6.

Η Βαθμολογία:

1. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 21 (7 αγ.)
2. ΠΕΚΕΒ 15 (8 αγ.)
3. ΑΟ Πετρούπολης 12 (8 αγ.)
…………………………………………….

4. ΝΟ Ναυπλίου 9 (7 αγ.)
5. Άρης Νίκαιας 0 (8 αγ.)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Αμαρουσίου):
ΝΟ Αγ. Νικολάου – Τρίτων Αμαρουσίου 5-6, Τρίαινα Βούλας – ΝΟ Σύρου 6-4, ΑΟ Βετεράνοι – ΝΟ Αγ. Νικολάου 5-14, Τρίτων Αμαρουσίου – Τρίαινα Βούλας 6-13.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Τρίαινα Βούλας 20
2. Τρίτων Αμαρουσίου 18
3. ΝΟ Αγ. Νικολάου 11
………………………………..

4. ΝΟ Σύρου 9
5. ΑΟ Βετεράνοι 0

ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (Κολυμβητήριο Καλαμάτας):


ΝΟ Ιτέας – Επειός Ίλιδας 8-10, ΝΟ Καλαμάτας – Νηρέας Πατρών 3-5, Άργης Καλαμάτας – ΝΟ Ιτέας 6-13, Επειός Ίλιδας – ΝΟ Καλαμάτας 4-3.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Νηρέας Πατρών 24
2. Επειός Ίλιδας 18
3. ΝΟ Καλαμάτας 9
…………………………….

4. ΝΟ Ιτέας 9
5. Άργης Καλαμάτας 0

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου):

ΝΟ Λάρισας – ΟΕΑΝΑΒ 15-1, ΝΑΟ Κέρκυρας – ΝΕ Λάρισας 11-7, ΝΑΟ Κέρκυρας – ΝΟ Λάρισας 4-6, ΝΕ Λάρισας – ΟΕΑΝΑΒ 15-5.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Λάρισας 16
2. ΝΑΟ Κέρκυρας 13
3. ΝΕ Λάρισας 6
…………………………….

4. ΟΕΑΝΑΒ 0

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό):


ΑΠΣ Οξυγόνο – ΧΑΝΘ 16-10, ΟΦΘ – Άρης 11-8, ΟΦΘ – ΑΠΣ Οξυγόνο 16-10, Άρης – ΧΑΝΘ 16-8.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΟΦΘ 18
2. Άρης 12
3. ΑΠΣ Οξυγόνο 6
……………………..

4. ΧΑΝΘ 0

Οι αγώνες της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών σε ομίλους ανόδου και σε πλέι άουτ θα διεξαχθούν 16-18/6. Η κλήρωση της Β’ φάσης θα γίνει την Τετάρτη 10/5 στις 12.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ