ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Επίσκεψη Ολλανδών Φοιτητών της Νομικής στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 μ.μ. |
  Επίσκεψη  Ολλανδών  Φοιτητών Νομικής στο Ναύπλιο
 Το Ναύπλιο επισκέφθηκαν στις 18 και 19 Απριλίου φοιτητές της Νομικής Σχολής του Leiden της Ολλανδίας, μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νέων Νομικών (ELSA).


Κατά τη διήμερη αυτή επίσκεψή τους αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες με τους δικηγόρους Γεράσιμο Μελισσηνό, Ηλία Χουντάλα, Έφη Γκρανιά και Γιώργο Γαλανόπουλο για τη σύγχρονη δικηγορική ύλη και την προοπτική εξειδίκευσης σε μία επαρχιακή πόλη, τη συχνότητα παρουσίας τους ενώπιον των ακροατηρίων και τους βασικούς όρους διεξαγωγής μίας δίκης, αλλά και ευρύτερα για το ελληνικό νομικό σύστημα και τις συνθήκες απασχόλησης των νέων συναδέλφων. Επίσης, ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιστορικού Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου και ειδικότερα στις αίθουσες των ποινικών και πολιτικών ακροατηρίων.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης οι φοιτητές είχαν παράλληλα τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές της πόλης και να περιηγηθούν τα γραφικά σοκάκια και την παραθαλάσσια διαδρομή της Aρβανιτιάς με την κ. Ελένη Μελισσηνού.

Οι Ολλανδοί έμειναν ενθουσιασμένοι από το φιλόξενο Ναύπλιο και τους δικηγόρους που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά τους, ενώ άφησαν «ανοικτή» τη μελλοντική επάνοδό τους.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ