Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Βασίλης Σιδέρης: H εμπιστοσύνη που μας δείξατε θα την ανταποδώσουμε με δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. | |
Βασίλης Σιδέρης: H εμπιστοσύνη που μας δείξατε θα την ανταποδώσουμε με δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση
 "Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των Σωματείων της Ένωσης μας , για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και για την ισχυρή πλειοψηφία που μας έδωσαν με τη ψήφο τους. 

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας με τους οποίους θα αγωνιστούμε για ένα υγειές Αργολικό ποδόσφαιρο. Εμείς εξ αρχής υποσχεθήκαμε έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα , μέσα στα πλαίσια του Καταστατικού της Ένωσης μας και αυτό πράξαμε.

Από σήμερα ξεκινά η “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ όχι των λόγων αλλά των έργων , όχι των δικών μας αλλά όλων. Στο Νομό μας έχουμε πολλά Σωματεία , με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και ιστορία όπως και νεότερα Σωματεία πολλά υποσχόμενα. Στόχος μας η βοήθεια όλων αυτών των Σωματείων της Ένωσης μας για να εκπληρώσουν τους στόχους τους , και να δούμε επιτέλους ομάδες μας σε Εθνικές Κατηγορίες όπως αρμόζει. Στόχος μας η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων υποδομών . Στόχος μας αλλά και υποχρέωση μας η έμμεση οικονομική ανακούφιση όλων των ομάδων με διαφόρους τρόπους .

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κινηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να προστατεύσουμε τις ομάδες , τους παράγοντες και τους διαιτητές της Ένωσης μας. Υποσχόμαστε ότι την εμπιστοσύνη που μας δείξατε θα την ανταποδώσουμε με εμπιστοσύνη , δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση"

Βασίλης Γ. Σιδέρης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ