ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Τα καλύτερα επανδρωμένα σκάφη αναψυχής στo 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 μ.μ. |
Τα καλύτερα επανδρωμένα σκάφη αναψυχής στo 4ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο
 Από τις 29 Απριλίου μέχρι και 2 Μάη 2017 όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Ναύπλιο για την εντυπωσιακή 4η έκθεση πολυτελών σκαφών MEDITERRANEAN YAGHT SHOW.


Για όσους είναι εξοικειωμένοι με το μεγαλύτερο γεγονός του yachting στην περιοχή, η γραφική πόλη και η εντυπωσιακή βιτρίνα των σκαφών αναψυχής που διατίθενται για την προβολή είναι γνωστά.
Για όσους από εσάς θα βρεθείτε στην εκδήλωση, για πρώτη φορά, μπορείτε να περιμένετε να δείτε μερικά από τα καλύτερα επανδρωμένα σκάφη αναψυχής που διατίθενται στα ελληνικά νερά. 

Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να δείτε από κοντά τα σκάφη αναψυχής από πρώτο χέρι, όπως τον καπετάνιο και το πλήρωμά του που θα σας καλωσορίσει στο πλοίο. Θα συναντήσετε πολυτελείς εγκαταστάσεις και ανέσεις και θα βιώσετε  τη ζεστή φιλοξενία που καθορίζει τον ελληνικό πολιτισμό.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις δημιουργικές μαγειρικές ικανότητες μερικών από τους πιο ταλαντούχους σεφ στη χώρα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού . 

Αρκετά από τα συμμετέχοντα σκάφη αναψυχής οργανώνουν το δικό τους κοκτέιλ πάρτι τα οποία σας επιτρέπουν να συναντηθείτε με τους  επαγγελματίες του είδους.

Για εμάς, αυτό είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να σας καλωσορίσουμε σε αυτή τη σημαντική συνάντηση όλων των εμπλεκομένων στον κόσμο του yachting και ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Greek Yachting Association
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ