ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παρούσα στον 12ο "Αργειακό - Μυκηναϊκό Δρόμο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. |
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παρούσα στον 12ο "Αργειακό - Μυκηναϊκό Δρόμο"
 Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αργολίδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων-αγώνων του 12ου Ημιμαραθωνίου "Αργειακος - Μυκηναικος Δρόμος 2017", που έλαβαν μέρος την Κυριακή 7 Μαίου είχε την ευθύνη της Υγειονομικής Κάλυψης της διαδρομής των 21χλμ.

Οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης δημιούργησαν κατά μήκος της διαδρομής, σταθερούς σταθμούς (ανα 1,2 χλμ ) και κινητούς (μηχανές) , αντιμετώπισαν με επιτυχία όλα τα περιστικά , σε έναν αγώνα ιδιαίτερα απαιτητικό λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της διαδρομής .
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την άψογη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Καμπόσο Δημήτρη, τον Πρόεδρο του Ν.Π. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού κ. Τζαβέλλα Ευάγγελο, τα μέλη του ΔΣ του Ν.Π. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού κ. Δελή Νικόλαο και κ. Σπανού Σπυριδούλα και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων - Δρομέων Αργολίδας κ. Βύρλα Δημήτρη και να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη τους.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία την ΕΛ.ΑΣ. το ΕΚΑΒ και το Τμήμα Άργους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ