ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ξεκίνησε το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας «Ο Προμηθέας»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. |
Ξεκίνησε το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, «Ο Προμηθέας»
Ξεκίνησαν σήμερα Σάββατο οι διήμερες διεργασίες για το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, «Ο Προμηθέας», που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Φουγάρο», στις 27 και 28 Μαίου. 
Το ενδιαφέρον τόσο από προπονητές του νομού μας, τόσο και από προπονητές εκτός Αργολίδας είναι εξαιρετικά μεγάλο και η συμμετοχή ξεπέρασε τις προβλέψεις των διοργανωτών.
Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 9.30 π.μ. με πρώτο ομιλητή τον Στάικο Βεργέτη, ενώ στους ομιλητές περιλαμβάνονται επίσης και οι  Άγγελος Αναστασιάδης, Μάκης Παρασκευόπουλος και ο Βαγγέλης Μπέκας.
Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης και άλλοι, ενώ την έναρξη των εργασιών έκανε με εισήγηση του ο Πρόεδρος του  Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας, «Ο Προμηθέας»  Νίκος Μητροσύλης.
 Κατά την διάρκεια της έναρξης της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν τιμητικές απονομές στους Νίκο Μητροσύλη και τον Γιάννη Νενεκούμη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ