Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών–Βυζαντινών Ύμνων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:53:00 μ.μ. |
Η Δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών–Βυζαντινών Ύμνων
Την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικών–Βυζαντινών Ύμνων που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου και η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας. Παρουσίασε εκκλησιαστικούς ύμνους υπό την διεύθυνση-διδασκαλία του Θεοδόση Αντωνιάδη.

Το Φεστιβάλ ήταν 2ήμερο, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό και συμμετείχαν εννέα χορωδίες. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ιερείς της περιοχής μας, ο δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρόνης, η Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αισώπου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ξυπολιάς και Μπλάτσου και αρκετός κόσμος.
Η χορωδία μας το επόμενο διάστημα έχει προγραμματίσει και θα συμμετέχει στις εξής εκδηλώσεις:

- Σάββατο 3-6-2017 στο Λυγουριό, συμμετέχοντας στον 3ήμερο εορτασμό της τοπικής εορτής του Αγίου Πνεύματος.

- Σάββατο 10-6-2017 στη Σκάλα Λακωνίας, συμμετέχοντας στο 2ο Πανελλήνιο χορωδιακό φεστιβάλ Ευρώτα, προσκεκλημένη του Συλλόγου Νέοι Ορίζοντες και της χορωδίας Λιόπετρα Δήμου Ευρώτα.

- Κυριακή 2-7-2017 στην Ερμούπολη Σύρου, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο επετειακό χορωδιακό φεστιβάλ Ερμούπολης 2017, προσκεκλημένη του Μουσικού Ομίλου Σύρου.

Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Κων. Μελάς
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ