Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον Π. Λάλεζα στο Ναύπλιο για τα "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2017" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 μ.μ. |
Μεγάλη μουσικοχΜεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τον Π. Λάλεζα στο Ναύπλιο για τα "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2017" (βίντεο)ορευτική εκδήλωση με τον Π. Λάλεζα στο Ναύπλιο για τα "ΚΩΝΣΤΑΝΕΙΑ 2017" (βίντεο)
 Μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο με τον Παναγιώτη Λάλεζα και παραδοσιακοί χοροί από το εργαστήρι Ελληνικού χορού του Χρήστου Λεβέντη.
Προηγήθηκε εσπερινός και παράκληση της Τιμίας Εσθήτος από τον εφημέριο του ναού π. Γεώργιο Φρίμη.
Στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης είχε τεθεί προς προσκύνηση για λίγες ημέρες η Τιμία Εσθήτα της Παναγίας που ήρθε στην πόλη του Ναυπλίου από την Μητρόπολη της Θήρας και τον ιστορικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου ,με την άδεια του Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και νήσων Επιφανίου.
Η Εσθήτα της Παναγίας θα παραμείνει για προσκύνημα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου έως και την 25 Μαΐου 2017. Καθημερινά θα τελείται θεία λειτουργία και άλλες ακολουθίες .
Την μουσική και χορευτική εκδήλωση παρακολούθησαν Ιερείς από την Μητρόπολη Αργολίδος ,οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος και Κωνσταντίνος Ρούτουλας και πάρα πολύς κόσμος.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ