ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

3ο Πρωτάθλημα του συστήματος Choy Lee Fut

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 π.μ. | |
3ο Πρωτάθλημα του συστήματος Choy Lee Fut
Δάσκαλοι, μαθητές και γονείς, των σχολών  Choy Lee Fut  συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Άργους την  Κυριακή 30 Απριλίου,πραγματοποιώντας το 3ο  πρωτάθλημα του συστήματος Choy Lee Fut. 

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε ακριβώς τις 10.00 το πρωί και τελείωσε στις 3.00 το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Διακόσιοι μαθητές από τις σχολές Ναυπλίου, Άργους, Κρανιδίου, Λυγουριού και Ίλιον (Αθήνα) διαγωνίστηκαν σε 47 κατηγορίες Ταολού, 70 αγώνες kick, point και proam sanda. Πεντακόσιοι περίπου γονείς και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων γέμισαν το γυμναστήριο του Άργους χειροκροτώντας και επιβραβεύοντας τους αθλητές.
Μια μικρή επίδειξη κατά τη διάρκεια του τουρνουά, έγινε από αντιπροσωπευτικές ομάδες των σχολών. Η σχολή Ναυπλίου παρουσίασε τον παραδοσιακό χορό του λιονταριού, και εδώ αξίζει να επισημάνουμε ότι η σχολή μας είναι από τις ελάχιστες στην Ελλάδα που έχουν ομάδα lion Dance. Η σχολή Κρανιδίου παρουσίασε ένα ομαδικό Ταολου με όπλα, και η σχολή Άργους ένα ομαδικό ταολού  με στιλέτα καθώς και ένα πρόγραμμα ακροβατικής γυμναστικής από την ομάδα του συλλόγου.
Την οργάνωση την είχε αναλάβει, και τη έφερες εις πέρας με επιτυχία η δασκάλα της σχολής Άργους, κ. Κοκκινάκη η οποία και βράβευσε με αναμνηστικές πλακέτες τους εκπροσώπους του δήμου  που παραβρεθήκαν καθώς και τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος. Αναμνηστικά εδόθησαν σε όλους τους δασκάλους, στον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ομοσπονδίας κουνγκ φου κ. Ελευθερίου και τον διεθνή κριτή του Σάντα κ. Παπαχαράμπους.
Οι νικητές των κατηγοριών βραβεύτηκαν με βαρύτιμα μετάλλια και όλοι οι αθλητές με δίπλωμα συμμετοχής.
Τέλος ιδιαίτερη αναφορά έκανε η δασκάλα Κοκκινάκη  στο sifu Λαμπάδα για τα 32 χρόνια προσφοράς στο Κουνγκ-Φού και ιδιαίτερα στο σύστημα του Choy Lee Fut καιLuohan Qigong


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ