ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Τιμητική διάκριση από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος σε μαθητές για την 3η θέση στον διαγωνισμό ρομποτικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. |
Τιμητική διάκριση από τον Συνδέσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος σε μαθητές για την 3η θέση στον διαγωνισμο ρομποτικής
Ο Πρόεδρος καθ. Κλεομένης Μπάρλος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος στην Εκδήλωση της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Πόρτο Ρίο, υποδέχθηκαν την ομάδα των μαθητών:


1. Ελπίδα Ρόδη – Ροδοπούλου (Γυμνάσιο Καστριτσίου)

2. Νικόλαο Χρυσανθακόπουλο (Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Πατρών )

3. Ανδρέα Πιτσή (20ο Γυμνάσιο Πατρών )


και τον προπονητή τους , τον καθηγητή πληροφορικής στο 49 Δημοτικό Σχολείο κ. Ανέστη Βοβό προκειμένου να τους απονεμηθεί τιμητική διάκριση για την κατάκτηση της 3ης θέσης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην κατηγορία Γυμνασίου.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος συγχαίρει την ομάδα των μαθητών και τον εκπαιδευτή τους για τις προσπάθειές τους και για την επιτυχία τους.



Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν τα παιδιά από τον Αν. Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστα Φωτάκη μαζί με ένα εκπαιδευτικό κιτ ρομποτικής για την συμμετοχή τους στον φετινό Πανελλήνιο διαγωνισμό και με τις ευχές όλων των παρισταμένων για καλή επιτυχία.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ