ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

"ΟΧΙ ΣΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ" φώναξαν τα μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. |
"ΟΧΙ ΣΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ" φώναξαν τα μέλη του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους στην Αθήνα
Αντισυνταγματικών περικοπών των συντάξεων συνέχεια. 

Με το 4ο μνημόνιο οι συνταξιούχοι βλέπουμε τις αποδοχές μας να περικόπτονται μεσοσταθμικά 2, 5 με 3 συντάξεις το χρόνο. Η περαιτέρω εξαθλίωση των συνταξιούχων έρχεται δριμύτερη.


Γι' αυτό την Τετάρτη 17 του Μάη εμείς οι συνταξιούχοι, οι εργατοϋπάλληλοι, οι άνεργοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι, διατρανώσαμε την αντίθεσή μας και την αγανάκτησή μας στις νέες αντισυνταγματικές περικοπές και στα δήθεν αντίμετρα της απάτης, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλανθμώνος στην ΑΘήνα και στη συνέχεια στην πορεία προς τη Βουλή των Ελλήνων.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων παρούσα και πρωτοπόρα. Μαζί με το Πρόεδρο της ΠΟΠΣ Χρήστο Μπουρδούκη, το ΓΓ της ΠΟΠΣ Ερμόλαο Λινάρδο το μέλος τον ΔΣ της ΠΟΠΣ Ηλία Ηλιόπουλο και κλιμάκιο τον Δ.Σ. τον Συνδέσμου Πολιτικών Υπαλλήλων Άργους αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Κώστα Σωτηρόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Νίκο Καρδαράκο και το Μέλος Κωνσταντίνα Σαράκη, ενώσαμε τις διαμαρτυρίες μας με τον Πρόεδρο τον Εργατικού Κέντρου Άργους και Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Φώτη Κολεβέντη και την εργατολόγο κ. Τσίπρα.

Συνάδελφοι

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τηρήσουμε παθητική στάση στην καινούργια φτωχοποίησή μας και στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση των ασφαλιστικών μας και των ιατροφαρμακευτικών μας ζητημάτων, αλλά δυναμική και αποφασιστική αντίδραση.

            Ο Πρόεδρος                             Η Γενική Γραμματέας
Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος Αικατερίνη Γεώργα Κουμαδωράκη


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ