ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το Ναύπλιο τίμησε τα 97α «Ελευθέρια» της Θράκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 π.μ. |
Το Ναύπλιο τίμησε τα 97α «Ελευθέρια» της Θράκης
Το ιστορικό Ναύπλιο, η πρωτεύουσα της Ελλάδας στα κρίσιμα χρόνια της αναγέννησης της χώρας μας, η σημερινή γοητευτική πόλη, τίμησε πανηγυρικά και με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου, τα 97α «Ελευθέρια» της Θράκης. 
Δημιουργός της τιμητικής εκδήλωσης, ήταν ο δυναμικός Σύλλογος Θρακών Αργολίδας « Η Θράκη », με την ενεργό συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου 2017 στον Δημοτικό Κινηματογράφο της πόλης. Παρέστησαν εκπρόσωποι της Μητρόπολης Αργολίδας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας και της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Αδριανός (ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, που βρίσκονταν στο εξωτερικό, με τηλεφώνημά του συνεχάρη το σύλλογο για την πρωτοβουλία του), της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας η κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας (ΠΑ.Ο.Ν.Ε.) κ. Γιώργος Σιαλάκης και πολλοί Θρακιώτες και Θρακιώτισες, που διαμένουν στο Ναύπλιο και το Άργος, αλλά και φίλοι της Θράκης.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θρακών Αργολίδας « Η Θράκη » κ. Πέτρος Νταλιάνης ( με καταγωγή από την Κομοτηνή ) περιγράφοντας τις προσπάθειες του συλλόγου να διατηρήσει τις παραδόσεις της Θράκης, να αναδείξει τον πολιτισμό της και να τονώσει τους δεσμούς με την πατρίδα. 
Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές κ. Γ. Γκιόλας και Γ. Αδριανός και ο κ. Γιώργος Σιαλάκης.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε η φιλόλογος κ. Ελένη Χρυσουλάκη. Κεντρικός ομιλητής ορίσθηκε ο Θραξ δημοσιογράφος Παντελής Στεφ. Αθανασιάδης (με καταγωγή από το Διδυμότειχο) ο οποίος ανέπτυξε το θέμα << Ο αγώνας των Θρακών βουλευτών για να σωθεί η Ανατολική Θράκη το 1922 >> παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και σχετικές διαφάνειες.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Πέτρος Νταλιάνης ευχαρίστησε τον ομιλητή για το θέμα που επέλεξε και παρουσίασε και του προσέφερε ως δώρο εκ μέρους του συλλόγου την μνημειώδη έκδοση της Σέμνης Καρούζου « Το Ναύπλιο » με περιγραφή των μνημείων και ιστορικών κτιρίων της πόλης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ