ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Άργους Μυκηνών: Η προσφορά και η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αποτελεί οδηγό των σκέψεων και πράξεων μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
ΔΗΜΤΟ Άργους Μυκηνών: Η προσφορά και η παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αποτελεί οδηγό των σκέψεων και πράξεων μας
 Πλήρης ημερών απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Για όλους εμάς στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ήταν είναι και θα είναι ένας μεγάλος δάσκαλος.

 Ένας πολιτικός που σημάδεψε με την παρουσία του την πολιτική ζωή του τόπου για περίπου 60 χρόνια, υπήρξε ένας πολιτικός οξυδερκής, οραματιστής και καινοτόμος. Ανιδιοτελής με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας, προσπάθησε να την οδηγήσει στον εκσυγχρονισμό, κόντρα σε λαϊκισμούς και συντεχνιακά συμφέροντα. Ένας πολιτικός με ήθος, που έγκαιρα συνέλαβε ιδέες, μπροστά από την εποχή του.

 Η προσφορά και η παρακαταθήκη του, στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται σήμερα η πατρίδα μας, αποτελεί οδηγό των σκέψεων και πράξεων μας για μια καλύτερη φιλελεύθερη Ελλάδα.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ

         -Ο-                                                    -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΟΛΙΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ                ΣΑΡΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ