ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Τριπλή διάκριση για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. |
Τριπλή διάκριση για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου
Ημέρα υψηλών διακρίσεων για τους αθλητές του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου η 20 Μαΐου 2017. Το τμήμα εκπροσώπησε το σύλλογο σε τρία διαφορετικά σημεία της χώρας μας.

Συγκεκριμένα οι αθλητές των μικρών ηλικιών έως 12 ετών συμμετείχαν στους αγώνες αναβίωσης του αρχαίου πένταθλου στην Αρχαία Μεσσήνη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Ολυμπιάδα Καλαμάτας στο αρχαίο στάδιο και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αθλητές από έξι νομούς της Πελοποννήσου είχαν την χαρά και την τιμή να αγωνιστούν σε ένα αρχαίο στάδιο, από τα καλύτερα συντηρημένα και διατηρημένα της πατρίδας μας. Οι αθλητές του Ποσειδώνα διακριθήκαν για άλλη μία φορά. 

 Ο αθλητής μας, από το τμήμα της Περαχώρας, Παύλος Παύλου αναδείχθηκε πρώτος στο πένταθλο και αποτέλεσε για το σύλλογο μας την ευχάριστη έκπληξη. Ο Παύλος πέρνα πλέον με την επίδοσή του στην προαγωνιστική μας ομάδα με μεγάλες προοπτικές. Η αθλήτρια μας από το τμήμα του Λουτρακίου Δήμητρα Μήτση αναδείχθηκε δεύτερη στην κατηγορία της στο πένταθλο, και επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά την σταθερή της πορεία, Η Δήμητρα σε όλους του αγώνες που συμμετέχει τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στην τριάδα των νικητών. Σημειώνουμε εδώ ότι όλα τα παιδιά της αποστολής, στα οποία μετρούσε περισσότερο η συμμετοχή, έφεραν καλά αποτελέσματα.

Δεύτερη αποστολή του συλλόγου μας έλαβε την ίδια ημέρα μέρος σε αγώνες με την ονομασία ΟΡΣΙΠΠΕΙΑ στα Μέγαρα. Οι διακρίσεις και εδώ πολλές. Ο Κωνσταντίνος Ροντζώκος κατετάγει δεύτερος με βολή 11,83μ στην σφαιροβολία ΠΠΑ. Η Κατερίνα Κουτσοδόντη ήλθε πρώτη στην σφαιροβολία κορασίδων με βολή 12,40μ και τέταρτη στα 100μ με εμπόδια. Η Αγγελική Λεπίδα κατέκτησε την τρίτη θέση στα 100μ κορασίδων, ενώ ο Δημήτρης Αράπογλου ήρθε 3ος στα 100μ ανδρών και ο Φέρτι Αλέξανδρος 3ος στα 100μ Παίδων. Καλές επιδόσεις έκαναν και οι Οικονόμου Κωνσταντίνος 4ος και Κατσούκης Νικόλας 7ος. στα 100μ. παίδων.

Τρίτη συμμετοχή του συλλόγου μας που έκλεισε την αγωνιστική μας παρουσία της 20 Μαΐου έγινε σε αγώνες στα Χανιά. Ο αθλητής μας και μέλος της Εθνικής ομάδας Αντώνης Μέρλος, κατέκτησε στους αγώνες των Χανίων και πάλι την 1η θέση στο άλμα εις ύψος και είναι έτοιμος για νέα Πανελλήνιο ρεκόρ στα 34α Θώδεια που θα γίνουν στις 28 Μαΐου 2017 στο Λουτράκι.

Συγχαρητήρια στους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας και στους προπονητές τους και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή στην Αρχαία Μεσσήνη.

Η επόμενη μεγάλη αθλητική συνάντηση του κλασσικού αθλητισμού μοναδική σε όλο τον νομό Κορινθίας, τα 34Α ΘΩΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ την ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ 2017 με ώρα έναρξης 14:30. Καλούμε όλο το φίλαθλό κοινό να έρθει μαζικά στο στάδιο σε μία μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνες υψηλού επιπέδου και να χαρεί μαζί με τους αθλητές τους αγώνες.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ