ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί καθηγητές στο πλευρό του Κυριακού Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | |
Κορυφαίοι ακαδημαϊκοί καθηγητές στο πλευρό του Κυριακού Μητσοτάκη
 Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθερίας του Τύπου» της Κυριακής 30 Απριλίου, ο συμπατριώτης μας Γιώργος Στείρης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα σε κορυφαίους ακαδημαϊκούς που είναι συνομιλητές του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως απόφοιτος κορυφαίων πανεπιστημίων (Στάνφορντ και Χάρβαρντ), διατηρεί στενούς δεσμούς με την ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα. Επιδιώκει επαφές και ανταλλάσει συχνά ιδέες με πανεπιστημιακούς δασκάλους, οι οποίοι έχουν δημόσια παρουσία και λόγο, λειτουργώντας ως opinion makers και συμμετέχοντας σε διεθνή ινστιτούτα παραγωγής πολιτικής.

 Στον κύκλο αυτών των ανθρώπων, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ελευθερίας του Τύπου», συμπεριλαμβάνονται οι Kevin Featherstone (καθηγητής στο London School of Economics), Niall Ferguson (καθηγητής στο Harvard University), Χρήστος Ταραντίλης (καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Οδυσσέας Ζώρας (πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης), Κώστας Λάβδας (καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο), Κώστας Υφαντής (καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο), Κώστας Στεφανίδης (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης) και Γιώργος Στείρης (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ