ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Προβολή του ντοκιμαντέρ “Τα παιδιά του ανέμου” του Παύλου Τριποδάκη απο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ερμιόνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:25:00 μ.μ. |
Προβολή του ντοκιμαντέρ “Τα παιδιά του ανέμου” του Παύλου Τριποδάκη απο τον Ναυταθλητικό Όμιλο Ερμιόνης
 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερμιόνης σας προσκαλεί το Σάββατο 20 Μαΐου στις 8:30μμ στο κτήριο Συγγρού Ερμιόνης να παρακολουθήσετε την προβολή του μοναδικού ντοκιμαντέρ “Τα παιδιά του ανέμου” του Παύλου Τριποδάκη.

Το ντοκιμαντέρ διαρκεί μία ώρα και μιλάει για το χτες και το σήμερα της ελληνικής ιστιοπλοΐας, όπου ο κινηματογραφιστής Τριποδάκης ακολούθησε επί πέντε μήνες τα μέλη της εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας καταγράφοντας την καθημερινότητα τους, τον κόπο τους, τα παράπονά τους και βέβαια τις πολλές επιτυχίες που ήρθαν σε αυτό το διάστημα.

Με μοναδικό τρόπο παίρνουμε μέρος στην ελληνική αγωνιστική ιστιοπλοΐα καταγράφοντας την εθνική ομάδα ιστιοπλοΐας στην διάρκεια της προετοιμασίας τους για τους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου.

Μέσα από τις αφηγήσεις των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών ιστιοπλόων αναδεικνύεται το κίνητρό τους, η αγάπη για την θάλασσα και την ιστιοπλοΐα, το μακρύ ταξίδι της προσωπικής προσπάθειας, των κόπων, των θυσιών, των προκλήσεων και των καθημερινών πρακτικών δυσκολιών μέχρι την ημέρα της διοργάνωσης. 

Στην προβολή θα μας τιμήσει με την παρουσία του σαν ομιλητής και ο κος Μαραγκουδάκης Ιωάννης, Πρόεδρος Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Πανελλήνιος ‘Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) με θέματα : 1 ο Θέμα : Ιστιοπλοΐα στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών 2 ο Θέμα : Η Ιστιοπλοΐα είναι τρόπος ζωής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ