ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Τσέλιος: «Στόχος μας η πεντάδα, του χρόνου να πρωταγωνιστήσουμε»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. |
Τσέλιος: «Στόχος μας η πεντάδα, του χρόνου να πρωταγωνιστήσουμε»
 O τερματοφύλακας του Παναργειακού Θεμιστοκλής Τσέλιος μίλησε στο SDNA, για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και για τον προσεχές εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (7/5) κόντρα στον ΑΟ Ζευγολατιού.


Παναργειακός εξασφάλισε την παραμονή του, στην Γ΄Εθνική και την νέα σεζόν. Ο Θεμιστοκλής Τσέλιος μίλησε στο SDNA για την εκτός έδρας ήττα από την Αχαϊκή (1-0), για το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των παικτών και της διοίκησης, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα της Αργολίδας.

«Στο παιχνίδι αυτό ο κύριος λόγος του ότι δεν παίξαμε καλά, ήταν ο αγωνιστικός χώρος. Ήταν μια δύσκολη έδρα, με αρκετό κόσμο. Η Αχαϊκή έπαιζε το τελευταίο της χαρτί, για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα ήταν καλή στους περισσότερους τομείς, απλά δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε».

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι, και τι ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο, για την έκβαση του;

«Η αντίπαλη ομάδα μπήκε πιο αποφασισμένη στο παιχνίδι, προκειμένου να το πάρει. Ο αγωνιστικός χώρος τη βοήθησε σ΄αυτό κάτι που για εμάς ήταν αρνητικό, και όπως είπα και πριν το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε».

Ο στόχος της ομάδας όπως εξελίχτηκε η χρονιά, δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Μπορεί αυτός να επιτευχτεί;

«Εφόσον έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή, τα τρία τελευταία αυτά παιχνίδια, είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε, την καλή εικόνα που δείξαμε, μέχρι το τέλος».

Τι είδους κλίμα επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση;

«Οι παίκτες είναι όλοι ευχαριστημένοι με το να φορούν την φανέλα του Παναργεακού. Υπάρχει καλό κλίμα και μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, αλλά και των παικτών, με τις σχέσεις να είναι πολύ καλές».

Εντάχτηκες στο δυναμικό του Παναργειακού τον Ιανουάριο. Τι ήταν αυτό που σε ώθησε στην απόφαση αυτή;

«Φίλοι μου, πρώην συμπαίκτες που ήταν πολύ καλοί παίκτες, άκουσα ότι έκλεισαν στην ομάδα, στην προσπάθεια που γινόταν, να σωθεί η ομάδα . Πίστεψα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή, πόσο δε φορώντας μια ιστορική φανέλα».

Όταν ήρθες στην ομάδα, αυτή βρισκόταν χαμηλά στην βαθμολογία. Από τότε μέχρι σήμερα τι είναι αυτό που έχει αλλάξει, και έχει οδηγήσει στην βελτίωση;

«Σίγουρα είναι η σκληρή δουλειά μαζί με τον προπονητή, αλλά και όλους τους παίκτες, καθώς ο καθένας δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Μέρα με τη μέρα γινόμασταν μια παρέα, και έπαιζε ο ένας για τον άλλο. Αυτός ουσιαστικά ήταν και ο λόγος, που η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει, την παραμονή της».

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια που απομένουν, μέχρι το φινάλε της σεζόν;


«Ο στόχος είναι να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν, για να μπορέσει να κρατηθεί τόσο η εικόνα, όσο και το σερί που έχουμε χτίσει όλο αυτό τον καιρό. Έχουμε βάλει σαν στόχο με τα παιδιά, να καταφέρουμε να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα του πρωταθλήματος».

Ο κόσμος πόσο βοήθησε την ομάδα, στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία;
«Ο κόσμος ήταν στο πλευρό της ομάδας, ακόμα κι όταν αυτή ήταν χαμηλά στην βαθμολογία. Όταν ξεκίνησε η προσπάθεια για παραμονή, ο κόσμος αυξανόταν κάθε εβδομάδα στο γήπεδο, και μας βοηθούσε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου».

Θα συνεχίσεις στην ομάδα και του χρόνου;

«Αυτό ακόμα είναι άγνωστο. Εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα και να εκπροσωπώ μια πόλη, όπως είναι το Άργος, προκειμένου του χρόνου να πρωταγωνιστήσουμε στη Γ΄Εθνική. Υπάρχουν καλές σχέσεις ανάμεσα σε εμένα και στη διοίκηση, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα».

Επόμενος αγώνας σας είναι εντός έδρας με το Ζευγολατιό. Μπορεί η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και να χτίσει ένα νέο σερί;

«Πιστεύω ότι είναι εφικτό αυτό. Παρόλο που παίζουμε με μια ομάδα που είναι χαμηλά στην βαθμολογία και χρειάζεται τη νίκη, είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην έδρα μας και πιστεύω ότι η ομάδα την Κυριακή θα επιστρέψει στις νίκες».

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής που ολοκληρώνεται

«Φέτος ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα για την ομάδα του Παναργειακού. Έγινε μια πολύ σκληρή προσπάθεια, ακόμα και από την αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν κατάφερε να είναι εκεί που αξίζει αλλά με τις αλλαγές που υπήρξαν στην ομάδα τα Χριστούγεννα, τόσο στην διοίκηση, όσο και στους παίκτες, η ομάδα κατάφερε να βγάλει εις πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα και παράλληλα να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι την είχαν ξεγραμμένη, όλοι μαζί διοίκηση και παίκτες δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους μας προσωπικούς και ομαδικούς».

Πηγή: sdna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ