ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. |
Αθλητικές εκδηλώσεις σε όλη την Πελοπόννησο
Διεξάγονται την Κυριακή στο Λουτράκι, τα γνωστά «Θώδεια» στο στίβο. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 2 το μεσημέρι. Πρόκειται για ημερίδα του Δήμου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και του Ποσειδώνα Λουτρακίου.


-Τρίτο, κατά σειρά, φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας βόλευ γυναικών, σήμερα στην Λακωνία. Η εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Ρουμανίας στους Μολάους Λακωνίας. Έχει ήδη, μία νίκη και μία ήττα στα δύο πρώτα φιλικά που έγιναν. Η εθνική προετοιμάζεται εν’ όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στις 31 Μαίου στην Κροατία, με Ρωσία, Ουγγαρία, Γεωργία και Αυστρία.

-Όλα έτοιμα είναι στην Καλαμάτα για την διεξαγωγή των αγώνων στίβου με την επωνυμία «Παπαφλέσσεια». Η ημερίδα θα γίνει στο στάδιο της Παραλίας, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Το στάδιο έχει ήδη υποστεί βελτιώσεις.

-Σε διεθνείς ιστιοπλοικούς αγώνες επιθυμεί να συμμετάσχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συμμετείχε σε σύσκεψη που έγινε πρόσφατα με την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού-Αθλητισμού και του Υπουργείου Οικονομίας-Ανάπτυξης.

-Το 4ο SEFA Basketball camp 2017, του Αρκαδικού, θα γίνει φέτος 9 με 12 Ιουνίου, στην Τρίπολη.

-Καθαρισμό των χώρων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, πρόκειται να διεξάγει το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, συμμετέχοντας σε σχετική δράση. Η πρωτοβουλία θα γίνει το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου.

-Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, την ερχόμενη Δευτέρα, θα βραβεύσει, σε ειδική εκδήλωση, την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Φείδωνα, για την άνοδό της στην Α Εθνική Κατηγορία και για την διάκρισή της στον θεσμό του Κυπέλλου.

-Η γνωστή ανάβαση του Αχλαδοκάμπου, θα γίνει 10 και 11 Ιουνίου. Την ευθύνη του αγώνα για τα αυτοκίνητα, έχει η ΑΛΤ, μία εταιρεία και φυσικά τον αγώνα στηρίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

-Στις 26 Μαίου, θα γίνει η εκδήλωση απονομής του τίτλου του πρωταθλητή για τον Ερμή Κιβερίου, που ανέβηκε στην Γ Εθνική του ποδοσφαίρου. Η φιέστα ανόδου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο του Άργους, στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής. Συγχρόνως, η άνοδος θα εορτασθεί και με φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στο Ερμή και τον Παναργειακό.

-Ο Ναυτικός Όμιλος Άσσου Κορινθίας, οργανώνει διασυλλογικούς ιστιοπλοικούς αγώνες, 10 και 11 Ιουνίου, για διάφορες κατηγορίες σκαφών. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.

-Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος στη Λίμνη Στυμφαλίας θα γίνει την Κυριακή, 28 Μαίου, στις 9 το πρωί. Συγχρόνως, θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερων αποστάσεων.

-Ο 8ος Επιδαύριος Δρόμος, διεξάγεται την Κυριακή, 28 του μήνα, στην περιοχή του Δήμου Επιδαύρου. Θα γίνουν και αγώνες μικρότερων αποστάσεων.

-Στο πλαίσιο των ευρύτερων εκδηλώσεων για τα «Παλαιολόγεια», θα διεξαχθούν στην Σπάρτη, σκοπευτικοί αγώνες, στις 3 και στις 4 Ιουνίου.

-Ο 11ος Παλαιολόγειος Δρόμος, 21 χλμ., θα γίνει το Σάββατο, 27 Μαίου, με αφετηρία και τερματισμό τον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στην Κοινότητα Μυστρά. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ.

-Στις 4 Ιουνίου θα γίνει ο 9ος αρχαίος Μυκηναικός Δρόμος απ’ τις Μυκήνες στην Προσύμνη Αργολίδας.

-Επιμορφωτικό σεμινάριο για προπονητές ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί στο Άργος, 27 και 28 Μαίου, με πρωτοβουλία του εκεί Συνδέσμου.

-Στις 10 Ιουνίου θα γίνει το γνωστό «2ο Σκιρίτιδα Ραν», στο Δάσος της Σκιρίτιδας Αρκαδίας. Πρόκειται για λαικούς αγώνες δρόμου και άλλα δρώμενα, που θα γίνουν στην περιοχή.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ