ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ο Γ. Γκιόλας αποκαλύπτει την πορεία μέχρι τη διάλυση και το ξεπούλημα του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. | |
Ο Γιάννης Γκιόλας αποκαλύπτει την πορεία μέχρι τη διάλυση και το ξεπούλημα του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν" (βίντεο)
 Μια σειρά από σκληρά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις έθεσε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , ως μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την υγεία που ξεκίνησε αυτές τις μέρες τις εργασίες της.


Κατά την εισαγωγή της ομιλίας του στην επιτροπή ο κ. Γκιόλας τόνισε, απευθυνόμενος στους βουλευτές της αντιπολίτευσης πως ΄΄ότι παραδώσατε καταχρεωμένο, κατεστραμμένο, εσφαλμένο εμείς μοιραία θα το επιβαρυνθούμε και θα το διορθώσουμε. Με σωστά μέτρα και δίκαιες μεταρρυθμίσεις θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος …΄΄.

Αναφορικά με το βασικό θέμα της συζήτησης ,το νοσοκομείο ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄, ο κ. Γκιόλας επισήμανε ότι ΄΄ βεβαίως και πρέπει να διερευνηθεί πως ένα νοσοκομείο καινούργιο , εξοπλισμένο και στελεχωμένο, έφτασε να είναι καταχρεωμένο και στα όρια της καταστροφής..

΄΄ θα μείνουμε αδιάφοροι κύριοι συνάδελφοι , σε μια τέτοια σκανδαλώδη υπόθεση…? ΄΄ διερωτήθηκε ο κ. Γκιόλας και συμπλήρωσε ότι μέσα από το έργο της επιτροπής πρέπει να δοθούν εξηγήσεις , απαντήσεις και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του ΄΄Ερρίκος Ντυνάν΄΄..

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ