ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Με τιμές η υποδοχή της Τιμίας Εσθήτας Της Παναγίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. | | |
Με τιμές η υποδοχή της Τιμίας Εσθήτας Της Παναγίας στην Πυροσβεστική Ναυπλίου (βίντεο)
Τιμητικό άγημα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, υπό τους ήχους των σειρήνων των πυροσβεστικών οχημάτων, υποδέχθηκε την Τιμία Εσθήτα της Παναγίας την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.
Την εικόνα της Παναγίας με το τεμάχιο της Τιμίας Εσθήτος μετέφερε στην Πυροσβεστική υπηρεσία ο εφημέριος του Ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο μαζί με τον αρχιπυροσβέστη εθελοντή Ιερέα π. Ιωάννη Μυτροσύλη.
Ακολούθησε αγιασμός και κατόπιν οι Αξιωματικοί και οι Πυροσβέστες προσκύνησαν την Τιμία Εσθήτα προς ευλογία αυτών και των οικογενειών τους.
Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου Πύραρχος Βασίλειος Αλεξόπουλος ευχαρίστησε τους Ιερείς που μετέφεραν την Τιμία Εσθήτα της Παναγίας στην υπηρεσία τους και τόνισε πως εύχεται η Παναγία να τους δίνει δύναμη στο δύσκολο έργο τους.
Στον ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα πλαίσια των φετενών εορτασμών Κωνσταντίνεια 2017 , είχε τεθεί προς προσκύνηση η Τιμία Εσθήτα της Παναγίας που ήρθε στην πόλη του Ναυπλίου από την Μητρόπολη της Θήρας και τον ιστορικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου.
Η Εσθήτα της Παναγίας θα παραμείνει για προσκύνημα στον ενοριακό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο συνοικισμό Ναυπλίου έως και την 25 Μαΐου 2017. Καθημερινά θα τελείται θεία λειτουργία και άλλες ακολουθίες .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ