ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Δημήτρης Κωστούρος: Σε εγρήγορση για το νοσοκομείο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:47:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κωστούρος: Σε εγρήγορση για το νοσοκομείο
 Σε μια συνεχή επαγρύπνιση και εγρήγορση βρίσκεται η δημοτική αρχή στο Ναύπλιο, όσον αφορά την κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης και τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας γενικότερα.


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος χθες Σάββατο 20 /05 είχε συνάντηση ενημέρωσης στο χώρο του νοσοκομείου με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων για την τρέχουσα κατάσταση και ειδικότερα τη μεθόδευση μεταφοράς του Π .Ε .Δ .Υ. Αργολίδας σε χώρους του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν εκδώσει ψήφισμα που καταδικάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια , ανέλυσαν διεξοδικά τα στοιχεία που καθιστούν οποιοδήποτε τέτοιο σχεδιασμό αδύνατο.
Ο κ. Κωστούρος ,αφού εξέφρασε την απόλυτη και αμέριστη συμπαράστασή του τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για κάθε θέμα του νοσοκομείου, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει τα προβλήματα που μαστίζουν το νοσοκομείο μας να σταθούν εμπόδιο στην προσφορά των πολύτιμων , απαραίτητων και σημαντικών υπηρεσιών υγείας στους δημότες , αλλά και στους επισκέπτες μας.

Η δημοτική αρχή, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της πάντα , μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση, απαιτώντας και πιέζοντας συγχρόνως για την καλύτερη δυνατή λύση των προβλημάτων με μοναδικό στόχο την διατήρηση της "ζωτικής " λειτουργίας του νοσοκομείου Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ