Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Ημερίδα στο Γυμνάσιο Ασκληπιείου για την "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:54:00 π.μ. | |
Ημερίδα στο Γυμνάσιο Ασκληπιείου για την "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο"
 Η Τοπική Διοίκηση Αργολίδας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών, σε συνεργασία με τον Δήμο Επιδαύρου και το Γυμνάσιο Ασκληπιείου, αντιλαμβανόμενοι τις σύγχρονες προκλήσεις τις ηλεκτρονικής εποχής που ζούμε και τους κινδύνους που εγκυμονούν από την χρήση του διαδικτύου, αλλά γνωρίζοντας και τον επαγγελματισμό που διακατέχει τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. συνδιοργανώνουμε ημερίδα με θέμα: "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και συμβουλές για την ορθή χρήση του internet" για παιδιά, συναδέλφους, πολίτες, του Δήμου Επιδαύρου και γενικά όλης της Αργολίδας. 

Είσοδος Ελεύθερη.

Η ανωτέρω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 26/05/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30 π.μ. στο Λυγουριό στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ασκληπιείου, του Δήμου Επιδαύρου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Βασίλειος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την ομάδα του.

Η Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας θα συνεχίσει τις δράσεις της και στους υπόλοιπους δήμους της Αργολίδας με σκοπό την ενημέρωση και την αντιμετώπιση σύγχρονων προβλημάτων της κοινωνίας.Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΟ Πρόεδρος Ο Γενικός ΓραμματέαςΑθανάσιος Κατσιγιάννης Σπυρίδων Κουτρουφίνης
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ