ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Εντυπωσίασε η παρουσίαση της Τουριστικής σχολής με τις Ευρωπαϊκές Γεύσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
Εντυπωσίασε η παρουσίαση της Τουριστικής σχολής με τις Ευρωπαϊκές Γεύσεις
 Το ΙΕΚ Πελ/σου - Τουριστικής Σχολής του Υπ. Τουρισμού και συγκεκριμένα οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας » εντυπωσίασαν το πλήθος κόσμου με την διοργάνωση του φεστιβάλ Ευρωπαϊκών Γεύσεων στην Κεντρική Πλατεία Αργους , το Σάββατο το βράδυ.
Συγκεκριμένα οι καθηγητές Μαγειρικής της Τουριστικής Σχολής - ΙΕΚ Πελ/σου Κουσιαφές Τρ και Κλειδαράς Γεώργιος με τους μαθητές και μαθήτριές τους παρασκεύασαν και παρουσίασαν Ευρωπαϊκές γεύσεις με πιάτα διαφόρων χωρών όπου πρόσφεραν στους πολίτες και επισκέπτες της πόλης του Αργους φέρνοντας έτσι την καθημερινή Ευρωπαϊκή γαστρονομία συγκεντρωμένη σε 1 μεγάλο πλατώ.
Το φεστιβάλ επισκέφθηκαν και συνεχάρησαν τους μαθητές και καθηγητές τους η κα Νικολάκου Ντίνα , η κα Μαντά ¨Αννα , Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αργους και πλήθος κόσμου. Ενδεικτικά τα πιάτα που προσφέρθηκαν είναι τα παρακάτω: Ελλάδα- σουβλάκι , Αυστρία – σνίτσελ, Ουγγαρία - γκούλας, Ισπανία -παείγια, Βέλγιο μύδια αχνιστά, Ιταλία -πίτσα, Γαλλία – κρέπες , Μάλτα – κουνέλι τηγανητό, Κύπρος σαλάτα με χαλούμι , Γερμανία – λουκάνικα με μπρέτσελ κλπ Αργος 8/05/2017 Ο Διευθυντής ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ