ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Δράσεις τουριστικής προώθησης από τον ΕΟΤ - Και στο Ναύπλιο τηλεοπτικό συνεργείο από το Βελγιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. |
Δράσεις τουριστικής προώθησης από τον ΕΟΤ - Και στο Ναύπλιο τηλεοπτικό συνεργείο από το Βελγιο
 Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για δράσεις τουριστικής προώθησης.
Αναλυτικά θα παραχωρήσει δείπνο προς τιμήν των μελών του Τ.Ο Alltours που θα παρευρεθούν στην Κρήτη για τη διεξαγωγή της ετήσιάς συνάντησής τους (300 περίπου τουριστικά γραφεία). Το δείπνο θα παρατεθεί σε περίπου 130 άτομα (μέλη/ συνεργάτες Alltours, εκπρόσωποι ΕΟΤ και Περιφέρειας Κρήτης) στις 6 Μαΐου.

Επίσης, ενέκρινε τη προμήθεια 4 εισιτηρίων για την έλευση μελών του τηλεοπτικού συνεργείου του Βέλγικου σταθμού RTBF. To τηλεοπτικό συνεργείο θα επισκεφτεί από 15 έως 19 Μαΐου την Αθήνα – Πειραιά, Τυρό, Λεωνίδιο, Μονεμβασιά και Ναύπλιο για να πάρει συνεντεύξεις από Βέλγους πολίτες που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα στο πλαίσιο της δημοφιλούς εκπομπής «BBDM» (Belges du Bout du Monde) “Οι Βέλγοι στην άκρη του κόσμου”.

Η εκπομπή αφορά σε Βέλγους που έχουν εγκατασταθεί στο εξωτερικό και παρουσιάζουν τον τρόπο ζωής τους στην νέα πατρίδα τους. Η κάθε σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια και η Ελλάδα επιλέχθηκε να είναι σε ένα από αυτά. Το κάθε επεισόδιο έχει διάρκεια 26 λεπτών τηλεοπτικής αναμετάδοσης και 50 λεπτών ραδιοφωνικής εκπομπής, σε ζώνη υψηλής ακροαματικότητας που συγκεντρώνει αντίστοιχα 200.000 τηλεθεατές και 150.000 ακροατές ανά επεισόδιο. Το επεισόδιο της εκπομπής για την Ελλάδα θα μεταδοθεί τον Οκτώβριο του 2017 αρχικά στο Βέλγικο ραδιόφωνο και από την άνοιξη του 2018 θα μεταδοθεί στην Βελγική τηλεόραση, μέσα από το κανάλι του Βελγίου "La UNE” και θα αναμεταδοθεί από το διεθνές γαλλόφωνο δορυφορικό κανάλι “TV5 World”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ