ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:56:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Συνεδριάζει την Δευτέρα στις 8.00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης. Θα συζητηθούν τρέχοντα θέματα.

-Ενημερωτική ημερίδα για το Συνταξιοδοτικό και το Ασφαλιστικό, οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λακωνίας τη Δευτέρα στις 11.00 το πρωί στη Σπάρτη.

-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει ο Δήμος Σικυωνίων στο Δημαρχείο του Κιάτου την Κυριακή απο τις 09.00 έως τις 13.00 μετά το μεσημέρι.

-Λαογραφικό διήμερο αφιερωμένο στο Μανιάτικο Μοιρολόγι διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας το Σάββατο στην Καλαμάτα. Θα συμμετάσχουν καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και Μεσσήνιοι ερευνητές.

-Το 13ο Εθνικό Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρίας συστημικών Μελετών θα γίνει 2 και 3 Ιουνίου στη Σχολή Ανθρωποκίνησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

-Μεγάλη μέρα για την Σπάρτη. Δόθηκε στη δημοσιότητα η απαντητική επιστολή της Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Μαρίας Αυδάκη -Βλαζάκη. Μουσειολογική μελέτη σε 12 μήνες και άμεση προκήρυξη αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ίδρυση και λειτουργία του Αρχαιολοογικού Μουσείου Σπάρτης.

-Ο Σύλλογος «Οδύσσεια» της Νέας Κίου θα γιορταστεί την Κυριακή με ιδιαίτερη λαμπρότητα την προστάτιδα του Αγία Υπομονή.

-Διήμερες εκδηλώσεις μνήμης για την Άλωση της Κων/πολης οργανώνει το Σ/Κ ο Δήμος Ναυπλιέων.

-Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης οργανώνει διήμερες εκδηλώσεις σήμερα και αύριο για να τιμήσει Ελληνες Ολυμπιονίκες. Το θέμα των εκδηλώσεων είναι «Αθλητισμός – Ολυμπισμός – Κοινωνία «.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ