ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Νέος ανανεωμένος διαδικτυακός τόπος του Συλλόγου ¨ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ¨

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:56:00 π.μ. |
Νέο ανανεωμένος διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου ¨ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ¨
 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τον νέο διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου μας ¨ ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ¨.


Η νέα σελίδα www.desmoiaimatos.gr δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη από δύο νέους ευαισθητοποιημένους και καταξιωμένους ανθρώπους στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων .
Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο και τον Παναγιώτη, ιδιοκτήτες της εταιρίας Kinisis Wed & Tourism για ευγενική χορηγία τους .

Ο καινούριος διαδικτυακός τόπος θα είναι πηγή ενημέρωσης των εθελοντών αιμοδοτών και μη, ώστε να μπορούν εύκολα και άμεσα, να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται, για τις δράσεις του Συλλόγου όπως ,πότε είναι οι επόμενες αιμοδοσίες , για το πώς μπορεί κάποιος να δώσει αίμα, αιμοπετάλια ή το πώς μπορεί να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών καθώς επίσης και πολλές άλλες πληροφορίες.

Οι ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ με την κατασκευή αυτής της ανανεωμένης και φιλικής προς τον χρήστη σελίδας θέλουν να ενημερώνουν τους πολίτες για όλες τις δράσεις με απώτερο σκοπό να αυξηθεί η δεξαμενή των εθελοντών.
Βάζοντας έτσι όλοι μαζί και ο καθένας με το δικό του τρόπο ένα λιθαράκι ώστε η Ελλάδα κάποια στιγμή να είναι αυτάρκης σε 100% εθελοντικά προσφερόμενο αίμα, σε δότες μυελού των οστών, σε δότες αιμοπεταλίων και το σημαντικότερο σε υπεύθυνους ενημερωμένους πολίτες χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού .

Για το Δ.Σ
ο πρόεδρος

Δημήτρης Σελλής
http://www.desmoiaimatos.gr/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ