ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Γίνε μέλος στον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Ναυπλίου «Ο.Φ.Τ.Σ.Ν»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:44:00 μ.μ. |
Γίνε μέλος στον Όμιλο Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Ναυπλίου  «Ο.Φ.Τ.Σ.Ν»
Μία νέα παρουσία, ιδιωτικής πρωτοβουλίας, στο Ναύπλιο που έρχεται να δημιουργήσει προοπτικές υγιούς απασχόλησης για τους λάτρεις της θάλασσας των Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών, να προσπαθήσει να λύσει θέματα που τους απασχολούν , αλλά και να δώσει παράλληλα ευκαιρίες προβολής του Ναυπλίου .

Μόλις έξι ημέρες μετά το πρώτο κάλεσμα ο υπό σύσταση Όμιλος Φουσκωτών και Ταχύπλοων Σκαφών Ναυπλίου «Ο.Φ.Τ.Σ.Ν» με συνεχείς επαφές με υποψήφια μέλη κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ικανοποιητικό αριθμό όχι όμως ικανό για να πραγματοποιήσει την καταστατική συγκέντρωση

Γίνε Μέλος

Μοιράσου το πάθος σου για τα σκάφη και γίνε ιδρυτικό μέλος του ομίλου μας.


Επικοινωνία e-mail birtahas@Yahoo.gr Τηλ. 6946124487

Τα μέλη της πρωτοβουλίας για την σύσταση του «Ο.Φ.Τ.Σ.Ν» με την αγάπη τους για τα φουσκωτά και ταχύπλοα σκάφη, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους όχι μόνο στα στενά πλαίσια του Ναυπλίου , αλλά και πανελλαδικά.

Με συνεχείς επαφές, με μέλη ομοειδών ομίλων ανά την Ελλάδα, αλλά και με την Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών (Ε.Ο.Μ.Ο.Φ.Σ.). διαπιστώθηκε ότι ο υπό σύσταση «Ο.Φ.Τ.Σ.Ν» θεωρείται υπολογίσιμη μονάδα στον συγκεκριμένο χώρο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ