ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ν. Χουντής από την Τρίπολη: Τελικά, η Ευρωζώνη, είναι συνεχής φυλακή και επιτροπεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | |
Ν. Χουντής από την Τρίπολη: Τελικά, η Ευρωζώνη, είναι συνεχής φυλακή και επιτροπεία
«Η πολιτική μας πρόταση έχει να κάνει με έξοδο απ’ την Ευρωζώνη, έξοδο απ’ την Ευρωπαική Ένωση. Το εθνικό νόμισμα είναι η αφετηρία για μία κυρίαρχη και δημοκρατική Ελλάδα, με ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και χωρίς μνημόνια και λιτότητα». Λόγια απ’ την χθεσινή συνέντευξη Τύπου και την ομιλία του ευρωβουλευτή, Νίκου Χουντή, στην Τρίπολη, με αφορμή την περιοδεία του στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Ο Αρκάδας πολιτικός, στην εκδήλωση της Λαικής Ενότητας, στην Τρίπολη, ζήτησε απ’ τους πολίτες, όπως πεισθούν για την αναγκαιότητα εφαρμογής αυτής της πρότασης, αφού δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη πολιτική, εντός του συγκεκριμένου συστήματος.

Και συνέχισε: "Δεν εξασφαλίζουμε κούρεμα χρέους, ενώ τα μεγάλα πλεονάσματα και για πολλά χρόνια, το μόνο που θα φέρουν είναι νέα μνημόνια. Δεν ισχύει το αφήγημα της κυβέρνησης. Είναι φενακισμός. Η επιτροπεία θα συνεχιστεί και μετά το 2018″.

Ο κ. Χουντής, κατέληξε ως εξής:»Δυστυχώς θα υπάρχει πάντοτε ευρω-φυλακή. Τελικά, η Ευρωζώνη, είναι συνεχής φυλακή και επιτροπεία. Όλοι αυτοί εκεί, ελέγχουν τα πάντα και δεν μπορεί καμία κυβέρνηση, εντός της ευρωζώνης, να ασκήσει δική της πολιτική. Ο Έλληνας πρέπει να προτιμήσει την ανατροπή, για να ανακτήσει την δημοκρατία και την ανάπτυξη. Η πρότασή μας μπορεί κάλλιστα να γίνει κυβερνητική πρόταση».

* Το πρωί, ο κ. Χουντής, βρέθηκε στην Μεγαλόπολη, όπου και είχε επαφές με την Δημοτική Αρχή, αλλά και με φορείς της περιοχής. Συζητήθηκαν τα δύο (2)…καυτά θέματα της περιοχής, όπως αυτό των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ και αυτό της φημολογούμενης δημιουργίας χώρου υγειονομικής ταφής επικίνδυνων βιομηχανικών αποβλήτων.

* Στην ομιλία του κ. Χουντή στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, παρευρέθηκαν και οι τέως βουλευτές, Κώστας Ζαχαριάς, Θανάσης Πετράκος.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ