ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Πότε θα καταβληθούν συντάξεις και επίδομα αλληλεγγύης;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. |
Πότε θα καταβληθούν συντάξεις και επίδομα αλληλεγγύης;
 Μέχρι το τέλος του χρόνου θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ), η «σελίδα του πολίτη», που θα περιέχει ιατρικές και ασφαλιστικές πληροφορίες. 

Μέσω της online εφαμρογής, ο καθένας θα βλέπει το φαρμακευτικό ιστορικό του, τον ιατρικό του φάκελο, τα ραντεβού και τις επισκέψεις του στον ΕΟΠΥΥ, την ασφαλιστική του ιστορία, τις εισφορές που οφείλει, τις πληρωμές που έχουν γίνει από το ΚΕΑ κ.ά.


Στο μεταξύ, από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου σε 2.656.319 δικαιούχους, ενώ το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των 195.584 δικαιούχων του, έως την Παρασκευή 26 Μαίου.

Πιο συγκεκριμένα, το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 30 Μαΐου, την ίδια ημέρα με το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και το ΚΕΑΝ.

Οι συνταξιούχοι του πρώην ΟΑΕΕ και ΟΓΑ θα πληρωθούν την Πέμπτη 1η Ιουνίου, ενώ μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή 2 Ιουνίου θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις του ΕΤΕΑ. 

Την Παρασκευή 26 Μαΐου θα πιστωθεί η πληρωμή για τον μήνα Μάιο στους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα θα μοιραστούν 43.989.884 ευρώ σε 195.584 δικαιούχους του προγράμματος.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ