Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 5o Καλοκαιρινό αθλητικό camp Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 π.μ. |
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο 5o Καλοκαιρινό αθλητικό camp Ναυπλίου
Την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Ιουνίου από το πρωί 9.30- 12.00 θα γίνονται εγγραφές στο χώρο έξω από το κλειστό γυμναστήριο (στα γήπεδα του μπάσκετ). Όσοι δεν προλάβουν μπορούν να εγγραφούν και κατά την διάρκεια λειτουργίας των πρώτων ημερών του camp.

Το καλοκαίρι έρχεται και το 5ο SPORT CAMP Ναυπλίου με αξιοπιστία , συνέπεια και γνώση να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής έκφρασης, αθλητικής δράσης και ψυχαγωγίας για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Σκοπός του είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους γονείς, αλλά και να αποκτήσει το κάθε παιδί νέες εμπειρίες σε αθλητικές κυρίως δραστηριότητες.

Το SPORT CAMP Ναυπλίου αποτελούν πτυχιούχοι φυσικής αγωγής & εκπαιδευτικοί εμψυχωτές με κατάρτιση, εμπειρία, και σεβασμό στη ψυχολογία των παιδιών και είναι μία προσπάθεια συνεργαζόμενων αθλητικών σωματείων της πόλης.

Σε ένα περιβάλλον οικείο, αθλητικό, και φιλόξενο στο ΔΑΚ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και στο κολυμβητήριο τα παιδιά θα αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και παράλληλα θα ικανοποιήσουν την αστείρευτη ανάγκη τους για παιχνίδι και επικοινωνία με συνομήλικους. Η άσκηση, μέσα από διάφορες βιωματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά τόσο στην πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στην υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στίβο, βόλεϊ, μπάσκετ, κολύμβηση ,τοξοβολία δημιουργική απασχόληση (θέατρο, κατασκευές, ζωγραφική). Επίσης έχουν σχεδιαστεί μικρές πεζοπορίες, εκδρομές για μπάνιο στην Καραθώνα και προβολή ταινίας.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από 26/6 έως και 21/7 τις εργάσιμες μέρες εκτός Τετάρτης πρωινές ώρες (9-12.30) ή (9-13.30).

 Τηλ. Επικοινωνίας 6936958902 και 6942236748
Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Ντεβές Θόδωρος - Τοκατλίδης Κώστας
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ