ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

TUI: Η Ελλάδα πάει για νέο ρεκόρ κρατήσεων - 23% περισσότερες κρατήσεις Γερμανών για την Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:45:00 μ.μ. |
TUI: Η Ελλάδα πάει για νέο ρεκόρ κρατήσεων - 23% περισσότερες κρατήσεις Γερμανών για την Ελλάδα
 Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός του κόσμου, η TUI, κατέγραψε περίπου 23% περισσότερες κρατήσεις Γερμανών για την Ελλάδα, συγκριτικά με πέρυσι, ενώ ετοιμάζεται να αγγίξει, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, νέο ρεκόρ.

Παρουσιάζεται αύξηση 14% στην Κρήτη, 26% στη Ρόδο, 14% στην Κω, 6% στην Κέρκυρα και 32% στη Δυτική Πελοπόννησο. Τη μεγαλύτερη αύξηση έχει η Χαλκιδική, που έφτασε στο 44%. Αν και το 2016, εξαιτίας του προσφυγικού, η Σάμος και η Λέσβος είχαν «πέσει», φέτος παρουσιάζουν άνοδο, μαζί με τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο και την Κεφαλονιά. Η TUI αύξησε, μάλιστα, τις προσφορές της για το καλοκαίρι του 2017, προσφέροντας έως και 40% περισσότερα ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο, και Κω.


Ο διευθυντής της TUI, Μάρεκ Αντριστσάκ, προβλέπει ότι το τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα θα είναι ακόμα μεγαλύτερο. «Επενδύουμε εδώ και χρόνια σε καλές ξενοδοχειακές συνεργασίες και βελτιώνουμε τα προγράμματά μας. Αυτό αποδίδει. Έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια για την Ελλάδα και θέλουμε να αναπτυχθούμε και τα επόμενα χρόνια. Στο επίκεντρο βρίσκονται μεγάλα ελληνικά νησιά, η ηπειρωτική χώρα και μικρότεροι προορισμοί. Η ζήτηση για την Ελλάδα θα παραμείνει και στο μέλλον αμείωτη» υπογραμμίζει.

Η ικανοποίηση των πελατών της TUI έχει αυξηθεί στο 8,7% στην κλίμακα με άριστα το 10, παρά το μεγάλο ποσοστό κρατήσεων. Στην ανακοίνωση της TUI, επίσης, ο Μάρεκ Αντριστσάκ τονίζει ότι «η ποιότητα των ξενοδοχείων και το επίπεδο του σέρβις δεν ήταν ποτέ καλύτερα από σήμερα».

Τα ξενοδοχεία στη χώρα μας έχουν προοδεύσει αισθητά, κυρίως όσον αφορά τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία. Η Ελλάδα κατατάσσεται συνολικά στους πιο δημοφιλείς αεροπορικούς τουριστικούς προορισμούς της TUI παγκοσμίως, ενώ βρίσκεται στη 2η θέση, μετά την Ισπανία.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ