ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Vegetables & Fruits Experts - Οι ειδικοί στη Μαναβική βρίσκονται στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:30:00 μ.μ. |
Με βάσεις στον πρωτογενή τομέα και την ιδία καλλιέργεια πορτοκαλιών και μανταρινιών, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για το μέλλον και την εμπορία φρούτων και λαχανικών. 

Από το 2012 αναπτύσσουμε τις δραστηριότητες μας με σκοπό την ικανοποίηση του πελάτη και γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων μας. 

Στο διάστημα αυτό επενδύουμε συνεχώς σε ιδέες και ανθρώπινο δυναμικό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση από το 2017 να ανοίγουμε τους ορίζοντες μας στο μέλλον με την δημιουργία νέας μονάδας προϊόντων που αφορά την επεξεργασία και τυποποίηση λαχανικών χωρίς συντηρητικά.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα Λευκάκια Ναυπλίου όπου και ξεκινά η διανομή των φρούτων & λαχανικών και το υποκατάστημα μας στο Σκαφιδάκι Άργους όπου και γίνεται η αποφλοίωση, επεξεργασία και τυποποίηση των λαχανικών πάντα παραδοτέα στην πόρτα σας.

Τόσο οι πελάτες όσο και οι προμηθευτές μας στηρίζονται σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, φερεγγυότητας και σεβασμού. Στόχος μας η δημιουργία μιας δυνατής συνεργασίας και της συνεχόμενης βελτίωσης προϊόντων και υπηρεσιών από την επιχείρηση μας.

Η σελίδα μας : www.vegetablesexperts.webnode.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ