Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Επιστημονικό συνέδριο στο Ναύπλιο «Αναζητώντας τις Δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου (VIΙΙ)»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:42:00 μ.μ. |
Επιστημονικό συνέδριο στο Ναύπλιο «Αναζητώντας τις Δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου (VIΙΙ)»
 Το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή- Λογοθεραπεία- Συμβουλευτική του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Επιστημονικό Σωματείο Ε.Σ.Σ.Λ.Ε.Π.Ε. διεξάγουν για τρίτη συνεχή χρονιά επιστημονικό συνέδριο στην πόλη του Ναυπλίου με θέμα «Αναζητώντας τις Δυναμικές του Σύγχρονου Σχολείου (VIΙΙ)».

Το ανωτέρω συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου PARK. Απευθύνεται σε πανεπιστημιακούς, διδάκτορες και υποψήφιους διδάκτορες, ειδικούς επιστήμονες, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και στελέχη της εκπαίδευσης, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους μεταπτυχιακούς, φοιτητές Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. και σε όποιον ενδιαφέρεται να προσεγγίσει, να ενημερωθεί και να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στα επιστημονικά αντικείμενα που πραγματεύονται.

Σημειώνεται ότι θα παρουσιαστούν Κεντρικές Ομιλίες Μελών ΔΕΠ και Σχολικών Συμβούλων. Επιπλέον το Συνέδριο έχει σκοπό τη διάχυση των καλών πρακτικών των εκπαιδευτικών της πράξης, καθώς και την ανάδειξη νέων επιστημόνων του χώρου, οι οποίοι μπορούν να παρουσιάσουν τις δικές τους εισηγήσεις.

Πληροφορίες αναφορικά με την εγγραφή συνέδρων, την κατάθεση ερευνών-μελετών αλλά και τις κύριες θεματικές του συνεδρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.slideshare.net/Logotherapy-esslepe/vi-75949214

Γεώργιος Δράκος
Ομότιμος Καθηγητής Ε.Κ.Π.Α.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ