ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ο Κυριάκος Μπέκας 1ος Πανελληνιονίκης Παίδων στα Τρίκαλα για την Αργολίδα 2000

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. |
Ο Κυριάκος Μπέκας 1ος Πανελληνιονίκης Παίδων στα Τρίκαλα για την Αργολίδα 2000
  Τρίτωσε το καλό για τον αθλητή της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2000 Κυριάκο Μπέκα. Στους αγώνες που έγιναν στα Τρίκαλα αναδείχθηκε 1ος πανελληνιονίκης στα 2000 Φ.Ε και 4ος πανελληνιονίκης στα 3000 μ. έτσι έκλεισε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά αφού μετά τη 2η θεση στους Πανελλήνιους σχολικούς, τη 2η θεση στους βαλκανικούς, κατέκτησε και την 1η θεση στους πανελλήνιους Παιδων .


Ο πρόεδρος του συλλόγου Μαντζούνης Ιωάννης ,ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Μπολας, το Δ.Σ και οι προπονητές Πασπαλιάρης Κ και Ντεβές Θ.και οι συναθλητές του συγχαίρουν τον αθλητή μας και το εύχονται καλή ξεκούραση για φέτος.Συγχαίρουν επίσης και τις αθλήτριες Πατάτση Νικολέτα και Μπέκα Ελένη για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους στους πανελλήνιους αγώνες αποκτώντας εμπειρίες για την συνέχεια.

Οι προπονητές του συλλόγου θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τον πρόεδρο Μαντζούνη Ιωάννη για την οικονομική ενίσχυση σε σχέση με την μετάβαση, διαμονή και διατροφή των αθλητών μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα αφού λόγω οικονομικών συνθηκών η ομοσπονδία του στίβου καθυστερεί τα οφειλόμενα οδοιπορικά και έτσι με αυτή την οικονομική ενίσχυση οι αθλητές μας δεν στερούνται την παρουσία τους στους αγώνες.

Ο σύλλογος θα κλείσει την αγωνιστική του σεζόν με την συμμετοχή του και στο τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα των μικρών που θα γίνει στη Χαλκίδα στα μέσα του Ιουλίου.

Κλείνοντας ο πρόεδρος Μαντζούνης Ιωάννης θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές του στίβου του νομού Αργολίδας που μας έκαναν περήφανους αυτές τις ημέρες όπως την Γιαννοπούλου Κωνσταντίνα για την επιτυχία στους πανευρωπαϊκούς αγώνες εθνικών ομάδων, την Καρκαλάτου Ελπίδα για τις επιτυχίες της στους πανελλήνιους αγώνες ανδρών γυναικών στη Πάτρα, φυσικά το δικό μας παιδί τον Μπέκα Κυριάκο και την Κωτσοβού για τις επιδόσεις της στον ακοντισμό .Επίσης σημειώνει ότι τα πολλά παιδιά στην Αργολίδα που διακρίνονται δείχνουν ότι υπάρχει μια προοπτική στο άθλημα που μας κάνει περήφανους και μας "αναγκάζει" συγχρόνως να είμαστε "υποχρεωμένοι" να βοηθήσουμε όσο μπορούμε από την μεριά μας όλους τους αθλητές , όλους τους προπονητές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ