ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δημοτικό συμβούλιο στο Ναύπλιο με 17 θέματα στις 27 Ιουνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:46:00 π.μ. |
Δημοτικό συμβουλιο στο Ναύπλιο με 17 θέματα στις 27 Ιουνίου
 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί στις 27-6-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:



ΘΕΜΑ 1ο
Περί εγκρίσεως υποβολής συμπληρωματικών στοιχείων για την αξιολόγηση της πρότασης : « Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους Μυκηνών » (αρ. πρωτ. πρόσκλησης 293/02.02.2017).

ΘΕΜΑ 2ο
Περί εγκρίσεως των επικαιροποιημένων , ως προς τα τιμολόγια εργασιών , τευχών προμέτρησης και δημοπράτησης της μελέτης του έργου: «Προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Αγ. Τριάδας »

ΘΕΜΑ 3ο
Περί εγκρίσεως των επικαιροποιημένων , ως προς τα τιμολόγια εργασιών , τευχών προμέτρησης και δημοπράτησης της μελέτης του έργου: «Προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Ανυφίου »

ΘΕΜΑ 4ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και το σύλλογο εθελοντών “ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ” και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 5ο
Περί λήψης απόφασης για έκδοση ή μη άδειας λειτουργίας καταστήματος εκμισθώσεως μοτοποδηλάτων του Τζεφεράκου Γεωργίου του Δημητρίου, στην οδο Σιδ.Μεραρχίας 06 στη ΔΚ Ναυπλίου.

ΘΕΜΑ 6ο
Περί έγκρισης πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου « Διαγραμμίσεις Δημοτικών Οδών Δ. Ναυπλιέων » .

ΘΕΜΑ 7ο
Περί συγκρότησης επιτροπής παραλαβής έργων.

ΘΕΜΑ 8ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον πολιτιστικό σύλλογο Ανυφίου «Μαη – Νικόλας» και διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 9ο
Περί έγκρισης της μελέτης του έργου « Ασφαλτοστρώσεις αγροτικών οδών στην ΤΚ Αραχναίου » και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του .

ΘΕΜΑ 10ο
Περί έγκρισης της μελέτης του έργου « Τσιμεντοστρώσεις αγροτικών οδών στην ΤΚ Αραχναίου » και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του .

ΘΕΜΑ 11ο
Περί έγκρισης της μελέτης του έργου « Κατασκευή τεχνικών έργων στην ΤΚ Αραχναίου » και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσής του .

ΘΕΜΑ 12ο
Περί έγκρισης τροποποίησης τεχνικού προγράμματος 2017.

ΘΕΜΑ 13ο
Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικοχορευτικής εκδήλωσης με τον πολιτιστικό σύλλογο Μιδέας “Αλκμήνη” και έγκρισης διάθεσης σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 14ο
Περί τροποποίησης της αρ. 431/2015 απόφασης Δημ. Συμβουλίου.

ΘΕΜΑ 15ο
Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού 2017.

ΘΕΜΑ 16ο
Περί ανάκλησης της αρ. 96/2017 απόφασης και περί έγκρισης της αρ. 1γ/2017 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης.

ΘΕΜΑ 17ο
Περί ανάκλησης της αρ. 97/2017 απόφασης και περί έγκρισης της αρ. 1α/2017 απόφασης της Σχολικής Επιτροπής Β /θμιας Εκπαίδευσης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ