ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

1Oo Open Athlisis Cup 2017 - Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού των φίλων του τένις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. |
1Oo Open Athlisis Cup 2017 - Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού των φίλων του τένις
 Το Athlisis Tennis Club και ο «ΡΗΓΑΣ» - Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας προκηρύσσουν το 10ο Open Athlisis Cup Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club ( 3o χλμ. Άργους-Ναυπλίου , Δαλαμανάρα ). 

Το 10ο Open Athlisis Cup 2016 αποτελεί ένα από τα 3 τουρνουά της σειράς Peloponnesus Tennis Masters Series . Θα διεξαχθούν τα εξής αγωνίσματα: 

1) Απλό Ανδρών από 14 έως 34 ετών 
2) Απλό Ανδρών από 35 ετών και άνω 
3) Απλό Ανδρών από 45 ετών και άνω 
4) Απλό Γυναικών από 14 έως 34 ετών 
5) Απλό Γυναικών από 35 ετών και άνω 
6) Απλό Γυναικών από 45 ετών και άνω 
7) Διπλό Ανδρών 
8) Διπλό Γυναικών 
9) Διπλό Μικτό

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 

1. Οι ανωτέρω κατηγορίες αγώνων προϋποθέτουν ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων. 

2. Οι αγώνες απλού ανδρών και γυναικών θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα set με Tie-Break σε όλα τα set. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα δύο πρώτα set, προβλέπεται η διεξαγωγή Super Tie-Break για το τρίτο set στους 10 πόντους. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί του απλού ανδρών και γυναικών, καθώς και οι μικροί τελικοί θα έχουν κανονικό τρίτο set. Οι αγώνες διπλού θα διεξαχθούν στα δύο νικηφόρα set με Tie-Break, NO AD σε όλα τα set. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα δύο πρώτα set, προβλέπεται διεξαγωγή Super Tie-Break για το τρίτο set στους 10 πόντους . Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ή ειδικών συνθηκών τα ανωτέρω μπορούν να τροποποιηθούν από τους διοργανωτές. 

3. Οι αγώνες θα αρχίζουν στις 19:00μ.μ. και το τελευταίο ματς θα προγραμματίζεται στις 22:00μ.μ. . 

4. Επιφάνεια : 3 γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα. 

5. Μπάλες αγώνων : TRETORN TOURNAMENT 

6. Οι συμμετέχοντες στο απλό και στο διπλό είναι πιθανόν να υποχρεωθούν να παίξουν δύο αγώνες την ίδια ημέρα προκειμένου να τηρηθεί η ομαλή εξέλιξη του προγράμματος . 

7. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017 και οι τελικοί θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017. Δυνατότητα παράτασης δίνεται μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουλίου. 

8. Κύπελλα θα απονεμηθούν στους τρεις νικητές κάθε κατηγορίας. 

9. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να φέρονται κόσμια, να έχουν ανάλογο αθλητικό ντύσιμο και να είναι στην διάθεση της Γραμματείας όποτε κληθούν να παίξουν. 

10. Η φροντίδα της υγείας του κάθε παίκτη είναι προσωπική ευθύνη. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ειδικής φόρμας δήλωσης συμμετοχής και θα αποστέλλονται στο e-mail athlisiscup.diloseis@gmail.com . Εναλλακτικά, δηλώσεις θα γίνονται δεκτές στη γραμματεία του Athlisis Tennis Club στο τηλέφωνο 27510-20755, καθώς επίσης και με sms στο 6946503848 μέχρι την Κυριακή 02 Ιουλίου 2017 και ώρα 12:00 μ.μ. . 

Η κλήρωση θα γίνει δημόσια στην γραμματεία του club την Κυριακή 03 Ιουλίου 2017 στις 19:00μ.μ. . 

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν κλείσει το 14ο έτος της ηλικίας και άνω, ενώ το κόστος ορίζεται στα 20€ γα συμμετοχή σε ένα αγώνισμα. 

Η συμμετοχή και στις 2 κατηγορίες μονού ορίζεται στα 35€, ενώ για συμμετοχή στα διπλά ορίζεται σε 5€ επιπλέον η κάθε κατηγορία ( διπλά ανδρών-γυναικών, μικτό). 

Όσοι και όσες λάβουν μέρος στο 10ο Open Athlisis Cup δεν θα έχουν άλλου είδους οικονομική επιβάρυνση πέραν του ανωτέρω ποσού, στο οποίο περιλαμβάνεται η χρήση των γηπέδων, οι μπάλες, παραλαβή μιας τενιστικής φανέλας, έκπτωση 30% από τις αρχικές τιμές όλων των προιόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος e-tennis.gr , για μια παραγγελία έως 31 Αυγούστου 2017, συμμετοχή σε κλήρωση δώρων και έπαθλα. 

Η γραμματεία δεν θα δέχεται αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων παρά μόνο για πολύ σοβαρούς λόγους που θα πρέπει να αιτιολογούνται από τους συμμετέχοντες έγκαιρα. Παρακαλούνται όλοι όσοι θα συμμετάσχουν να βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξη του αγωνιστικού προγράμματος. 

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 (22:00) θα γίνει “PLAYERS & FRIENDS PARTY” για όλους τους αθλητές και αθλήτριες , καθώς και τους φίλους του τένις στον Κήπο του Athlisis. Όλοι οι συμμετέχοντες με το sign in θα λαμβάνουν μέρος αυτόματα σε μια κλήρωση για τα πλούσια δώρα προσφορά των χορηγών των αγώνων. 

Η παραπάνω κλήρωση, καθώς και η απονομή των επάθλων θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 μετά την λήξη των αγώνων και θα επακολουθήσει γιορτή για όλους τους συμμετέχοντες και τους φίλους του τένις. 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 

Το πρόγραμμα κάθε ημέρας θα τοιχοκολλείται στον χώρο των αγώνων από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, καθώς και στην ιστοσελίδα www.athlisistennisclub.gr και πληροφορίες θα δίνονται τηλεφωνικά καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων από τον Υπεύθυνο Γραμματείας. Επίσης, αποτελέσματα ημέρας θα ανεβαίνουν καθημερινά στην παραπάνω ιστοσελίδα. 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 
ΚΛΕΙΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ